Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..
782 views

server components not starting.

Hello Experts,

 

 

My ucmdb server components not coming up and throwing below error.

 

Remote server [writer] did not respond.

 

ucmdb ver 10.01 CUP4.295.

 

Thanks in advance

 

vicky

0 Likes
3 Replies
Highlighted
New Member.

Re: server components not starting.

What does Status show?

Are you really configured for HA?

0 Likes
Highlighted
Absent Member.. Absent Member..
Absent Member..

Re: server components not starting.

The same issue regards uCMDB 10.20.

Remote server [Writer] did not respond in cmdb.ha.detailed log. (server 2)

JMX method UCMDB:service=High Availability Services. Method: showCluster returns only one clustered node. (server 1)

Second server is trying to start its processes all of the time but with no success. It works pretty well when server 1 is down.(server 2)

 

Implementing according to the deployment guide didn't help.

First node was connected to the DB via upgrader, second one was also succesfully connected via Configuration Wizard.

 

Does anyone know how to join the second node to the uCMDB HA cluster?

 

Thanks in advance!

          Kamil

0 Likes
Highlighted
Visitor.

Re: server components not starting.

I'm having exactly the same issue with 10.10.

 

If anyone managed to resolve this issue can you please share the solution.

 

Thanks

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.