Highlighted
Trusted Contributor.
Trusted Contributor.
80 views

uCMDB data Flow probe 2019.11 connection issues

I see the following errors in my probe wrapper logs, this is the fresh installation of the data flow probe 2019.11. When i try to connect to my Ucmdb server..

 

jvm 1 | <2020-05-15 15:46:33,648> 2020461 [WARN ] [ProbeGW Tasks Downloader] (ProbeTasksDistributerPull.java:565) - Can't retrieve tasks from the Server - Return invalid response. Error on line -1: Premature end of file.

jvm 1 | <2020-05-15 15:46:39,242> 2026055 [ERROR] [Dashboard Thread] (?:?) - <html><head><title>UCMDB Server</title> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="./ucmdb-ui/static/act/stylesheets/login_hp.css"/> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="./ucmdb-ui/static/act/stylesheets/Properties.css"/> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="./ucmdb-ui/static/CMS/css/CMSGeneralStyle.css"/> <meta http-equiv="Content-type" content="text/html;charset=UTF-8" /> <meta http-equiv="cache-control" content="no-cache"> <meta http-equiv="pragma" content="no-cache"> <meta http-equiv="expires" content="-1"></head><body class="login_hp"><table class="full_HV" width="180" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td class="login_top_left" colspan="2"> <table class="full_HV" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td class="login_logo"> <div class="combo" dir="ltr"> <img src="./ucmdb-ui/static/CMS/images/login/login_logo.gif" alt='' border='0'> </div> </td> <td/> </tr> <tr> <td/> <td class="login_appname"> <div class="version">Universal CMDB<br/> <!--DO NOT REMOVE THIS LINE--><!--UCMDB_CUSTOM_TITLE--> </div> </td> </tr> </table> </td> <td class="login_top_right"> <br/> </td> </tr> <tr valign="top"> <td colspan="3"> <div id="statusBox" class="bottomBox"> <table width="100%" height="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td class="login_mid_left"/> <td class="login_mid_center"> <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td> <strong> <div id="statusBoxMessage"> <!--DO NOT REMOVE THIS LINE--><!--LICENSE_PLACEHOLDER--> </div> </strong> </td> </tr> <tr> <td class="login_mid_center_license"> <strong> <!--DO NOT REMOVE THIS LINE--><!--LICENSE_NEW_PLACEHOLDER--> </strong> </td> </tr> </table> </td> <td class="login_mid_right"> <table class="full_H" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td> <ul class="list"><li><a href="./ucmdb-ui/">UCMDB</a></li> <li> <a style="color: black">Download UCMDB Local Client </a> <a href="./ucmdb-client/downloadClientWin">(Windows,</a> <a href="./ucmdb-client/downloadClientMac">macOS,</a> <a href="./ucmdb-client/downloadClientLinux">Linux)</a> </li> <!--DO NOT REMOVE THIS LINE--><!--LOGINSAML_PLACEHOLDER--><li><a href="./ucmdb-ui/cms/directAppletLogin.do?cmd=SetMode&ApplicationMode=USER_MANAGER&navigation=true&interfaceVersion=9.0.0">User Management</a></li> <!--DO NOT REMOVE THIS LINE--><!--CM_PLACEHOLDER--><li><a href="/ucmdb-browser?internalaccess=true">CMS UI</a></li> <!--DO NOT REMOVE THIS LINE--><!--UCMDB_BROWSER_LOGIN_SAML_PLACEHOLDER--> <li><a href="./ucmdb-ui/loadClassModelJavadoc.jsp">UCMDB Class Model</a></li><li><a href="./status/">Server Status</a></li> <li><a href="./jmx-console/">JMX Console</a></li> <li><a href="./ucmdb-api/connect">API Connection Test</a></li> <li><a href="./ucmdb-api/download">API Client Download</a></li> <li><a href="./ucmdb-docs/docs/eng/APIs/UCMDB_JavaAPI/">API Reference</a></li> </ul> </td> </tr> </table> </td> </tr> <tr> <td/><td/> <!-- TODO The strings has to be moved to resources --> <td class="copyright"> <span>© Copyright 2011 - 2019 Micro Focus or one of its affiliates.</span> </td> </tr> </table> </div> </td> </tr></table></body></html>

 

Any help Would be greatly appreciated.

Labels (1)
0 Likes
1 Reply
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: uCMDB data Flow probe 2019.11 connection issues

Hello,

There can be too many possible issues, From network, firewall, configuration,Assuming that this was a fresh install of both server and probe it should work.

You should check server logs: error, dal and reconciliation. And probe logs probe-error and WrapperProbeGW.

You can also run clearProbeData.bat file to clean DB tables and start fresh. Expect that the first time the probe starts it will take time to be fully up since it has to download from the server a lot of packages. If there is latency between server and probe it might take more than 1 hour.

You can clean logs and restart the probe. Check them and spot the errors.": Premature end of file." usually means someone closed the connection: timeout, socket conn, network, ucmdb server etc.

It might be more efficient to open a support ticket.

Hope it helps.

Best Regards,

Gabi Medan

 

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.