Absent Member.. atrocious Absent Member..
Absent Member..
526 views

Weblogic 10.3 discovery in UCMDB8.06

Hi ,

 

I am discovery weblogic 10.3 through UCMDB. J2EE TCP Ports and J2EE weblogic connection by JMX gives success.

It is not able to drill down further to discover servlets etc by J2EE weblogic by JMX.

 

Any Help here will be useful.Does uCMDB supports discovering version 10.3.

 

Thankyou

 

 

P.S. This thread has been moved from Application Perf Mgmt (BAC / BSM) Support and News Forum to CMS and Discovery Support and News Forum. - Hp Forum Moderator

 

0 Likes
3 Replies
Absent Member.. atrocious Absent Member..
Absent Member..

Re: Weblogic 10.3 discovery in UCMDB8.06

Hi All,

 

CAn anyone help me on the below error for Weblogic 10.3 discovery. Is it the issue with credentials or the jar files placed for 10.x?

 

 at com.hp.ucmdb.discovery.probe.agents.probemgr.taskexecuter.remote.RemoteJobExecutor.main(RemoteJobExecutor.java:136)
<2011-08-29 02:20:34,947> [DEBUG] [JobExecuterWorker-4:J2EE Weblogic Connections by JMX_10.16.46.79] (?:?) - Response on weblogic version java.lang.Exception: no credentials id was given
------ End of HTTP  output -----------

<2011-08-29 02:20:34,947> [DEBUG] [JobExecuterWorker-4:J2EE Weblogic Connections by JMX_10.16.46.79] (?:?) - Fetched Version From Http Request=java.lang.Exception: no credentials id was given
------ End of HTTP  output -----------

<2011-08-29 02:20:34,994> [DEBUG] [JobExecuterWorker-4:J2EE Weblogic Connections by JMX_10.16.46.79] (?:?) - trying version: 10.x
<2011-08-29 02:20:34,994> [DEBUG] [JobExecuterWorker-4:J2EE Weblogic Connections by JMX_10.16.46.79] (BaseClient.java:143) - credentials id found - retrieving data
<2011-08-29 02:20:34,994> [DEBUG] [JobExecuterWorker-4:J2EE Weblogic Connections by JMX_10.16.46.79] (JMXAgent.java:214) - JMX agent libs dir:E:\hp\DDM\DiscoveryProbe\root\lib\collectors\probeManager\discoveryResources\j2ee\weblogic\10.x\
<2011-08-29 02:20:34,994> [DEBUG] [JobExecuterWorker-4:J2EE Weblogic Connections by JMX_10.16.46.79] (JMXAgent.java:214) - JMX agent libs dir:E:\hp\DDM\DiscoveryProbe\root\lib\collectors\probeManager\discoveryResources\j2ee\weblogic\
<2011-08-29 02:20:34,994> [DEBUG] [JobExecuterWorker-4:J2EE Weblogic Connections by JMX_10.16.46.79] (JMXAgent.java:214) - JMX agent libs dir:E:\hp\DDM\DiscoveryProbe\root\lib\collectors\probeManager\discoveryResources\j2ee\
<2011-08-29 02:20:35,009> [DEBUG] [JobExecuterWorker-4:J2EE Weblogic Connections by JMX_10.16.46.79] (WeblogicJMXAgent.java:95) - Ignore hostname verification : true
<2011-08-29 02:20:35,025> [DEBUG] [JobExecuterWorker-4:J2EE Weblogic Connections by JMX_10.16.46.79] (JMXUtil.java:55) - Connecting with properties:{jmx.remote.x.request.waiting.timeout=200000, JNDI_SERVER_NAME=weblogic.management.server, java.naming.provider.url=t3://10.16.46.79:31150, java.naming.factory.initial=weblogic.jndi.WLInitialContextFactory, protocol_timeout=200000, java.naming.security.principal=ddma_user, java.naming.security.credentials=ddma_user}
<2011-08-29 02:20:36,134> [DEBUG] [Thread-2] (JMXUtil.java:358) - Failed to connect to weblogic, may be older version:Unhandled exception in lookup
<2011-08-29 02:20:36,150> [DEBUG] [JobExecuterWorker-4:J2EE Weblogic Connections by JMX_10.16.46.79] (JMXAgent.java:92) - Failed to initialize JMX agent
java.lang.reflect.InvocationTargetException
 at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)
 at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
 at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)

0 Likes
lightning_535 Absent Member.
Absent Member.

Re: Weblogic 10.3 discovery in UCMDB8.06

Hi,

      What is your CP version ?

 

     Have you placed the weblogic.jar from your weblogic machine onto the probe ?

 

0 Likes
Highlighted
Aayush56 Honored Contributor.
Honored Contributor.

Re: Weblogic 10.3 discovery in UCMDB8.06

Hi 

Did you able to resolve your issue as i am facing the probelm in making the connection to the weblogic .Could you please let me know what steps you took from the start. So i have a clear understanding in resolving this.

I am not able to make connection to the weblogic till now.

Reagrds

Ayush

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.