Cadet 1st Class
Cadet 1st Class
831 views

I Am Unable To Post In Within The Community

Like so many others, I am new to the community.  Whenever I am inside:

Community Home > Operating Systems,  I am not finding the blue "New Message" button to allow me to post.

 

Obviously,  now that I am sitting here in "Community Feedback & Suggestions",  I am seeing the blue "New Message" button;  hence this message you are viewing.

 

Any ideas on why I am not seeing the "New Message" button whenever I am in the "Operating Systems" forum?

 

Thanks!

 

Rob Sandifer

Rob Sandifer
Tags (1)
0 Likes
3 Replies
Vice Admiral
Vice Admiral

You must be on a forum level to see the "New Message" Button.

 

F.e. Operating Systems > HP-UX > General

 

hth,

Stephan

0 Likes
Cadet 1st Class
Cadet 1st Class

Stephan,

 

Thank you for the help!

 

Rob

Rob Sandifer
0 Likes
Fleet Admiral
Fleet Admiral

>You must be on a forum level to see the "New Message" Button.

 

Right, you must be at the Board level, not category.

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.