Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
3338 views

Kim! Forum Stability?

Yo! Kim!

What you doing back there?

Getting poor performance and frequent DB issues with forums....

Visit my Website for links to Cool Solution articles.
0 Likes
6 Replies
Highlighted
Knowledge Partner
Knowledge Partner

ScorpionSting;2452041 wrote:
Yo! Kim!

What you doing back there?

Getting poor performance and frequent DB issues with forums....


I too am seeing performance problems.

I'll ask someone to look into it.
_____
Kevin Boyle - Knowledge Partner - Calgary, Alberta, Canada
Who are the Knowledge Partners?
If you appreciate my comments, please click the Like button.
If I have resolved your issue, please click the Accept as Solution button.
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Thanks Kevin...

Also looks like web <-> NNTP sync appears to be slightly dodgy too...possibly related

Visit my Website for links to Cool Solution articles.
0 Likes
Highlighted
Knowledge Partner
Knowledge Partner

ScorpionSting wrote:

>
> Thanks Kevin...
>
> Also looks like web <-> NNTP sync appears to be slightly dodgy
> too...possibly related


I suspect it may even be a bit more involved than that.

I'm unable to reply to this post via the web interface (vBulletin).
It's been 10 minutes since I clicked on "reply" and and the page still
hasn't refreshed.

This is posted via NNTP. Most support staff use NNTP.

--
Kevin Boyle - Knowledge Partner
If you find this post helpful and are logged into the web interface,
please show your appreciation and click on the star below this post.
Thank you.
_____
Kevin Boyle - Knowledge Partner - Calgary, Alberta, Canada
Who are the Knowledge Partners?
If you appreciate my comments, please click the Like button.
If I have resolved your issue, please click the Accept as Solution button.
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Yeah.....web is hit and miss.....slow load versus DB error versus works quickly.....

Looks like NNTP sync is still working.....just really really really slowly.....I still haven't seen web posts to the designer show up in NNTP yet....maybe web->nntp stuffed, but nntp->web semi-okay.

If there are DB and web server issues, this may impact that sync.


*copies this post to clipboard - just in case barf again*

Visit my Website for links to Cool Solution articles.
0 Likes
Highlighted
Knowledge Partner
Knowledge Partner

I've heard a rumor about some infrastructure issues (usually means
hardware). Will post more elsewhere.


--
Good luck.

If you find this post helpful and are logged into the web interface,
show your appreciation and click on the star below...
0 Likes
Highlighted
Knowledge Partner
Knowledge Partner

ScorpionSting;2452041 wrote:
Getting poor performance and frequent DB issues with forums....


All is good once again! 🙂
_____
Kevin Boyle - Knowledge Partner - Calgary, Alberta, Canada
Who are the Knowledge Partners?
If you appreciate my comments, please click the Like button.
If I have resolved your issue, please click the Accept as Solution button.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.