NovAlf Outstanding Contributor.
Outstanding Contributor.
901 views

ActionMan.CouldNotLocateServer for Updates Discovery bundle

Hi!
ZCM 11.3.2. Windows 7 Pro SP1.
On some (not on all) Windows 7 devices I see error ... "Error Processing Bundle Action for bundle: Discover Applicable Updates Windows-x86_64-en-WIN7sp1".
...
[DEBUG] [12/31/2015 07:53:16.292] [1312] [ZenworksWindowsService] [70] [] [BundleManager] [] [Error is: Could not download content for bundle, Discover Applicable Updates Windows-x86_64-en-WIN7sp1, because the ZENworks Server is not accessible.] [] [] [] [ZENworks Agent]
[DEBUG] [12/31/2015 07:53:16.292] [1312] [ZenworksWindowsService] [70] [] [BundleManager] [] [Got exception while processiong the action set - Exception of type 'Novell.Zenworks.AppModule.LaunchException' was thrown.
at Novell.Zenworks.AppModule.AppActionItem.ProcessAction(APP_ACTION launchType, ActionContext context, ActionSetResult previousResults)
at Novell.Zenworks.AppModule.AppActionItem.ProcessHandledAction(APP_ACTION launchType, ActionContext context, ActionSetResult previousResults) ] [] [] [] [ZENworks Agent]
[DEBUG] [12/31/2015 07:53:16.292] [1312] [ZenworksWindowsService] [70] [] [BundleManager] [] [The launch exception reason is ACTION_SET_FAILURE] [] [] [] [ZENworks Agent]
[ERROR] [12/31/2015 07:53:16.292] [1312] [ZenworksWindowsService] [70] [] [BundleManager] [ActionMan.CouldNotLocateServer] [Could not download content for bundle, Discover Applicable Updates Windows-x86_64-en-WIN7sp1, because the ZENworks Server is not accessible.] [] [285274b78509b279c480f6fb5fdd3ce2] [] [ZENworks Agent]
...
Server is there (just one primary) and connection should be ok. On those devices is users most of the time (including during running this bundle) logged in, maybe this causes in time some trouble.
Any ideas?
More thanks, Alar.
Labels (2)
0 Likes
1 Reply
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: ActionMan.CouldNotLocateServer for Updates Discovery bundle

NovAlf,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

- Visit http://www.novell.com/support and search the knowledgebase and/or check
all the other self support options and support programs available.
- Open a service request: https://www.novell.com/support
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.novell.com/faq.php

Sometimes this automatic posting will alert someone that can respond.

If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Forums Team
http://forums.novell.com


0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.