lubroe Absent Member.
Absent Member.
2269 views

Cant deploy zcm11 agent on xp sp3

When we want to deploy a zcm11 agent on xp sp3 de agent will not be installed.
Eventlog is logging this error.


[ZENPreAgent.ProjectInstaller.cpInstallFiles (Boolean isInstall)
]
Occured Exception while copying the files: The process can not access the file C: \ WINDOWS \ novell \ ZENworks \ bin \ FirewallHandler.dll because it used a different process.

See Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp for more information.
Labels (2)
0 Likes
6 Replies
nop19832 Absent Member.
Absent Member.

Re: Cant deploy zcm11 agent on xp sp3

Hi

Is it a clean workstation you try to make the install on?
Old ZENworks agent running? Could maby keep the lock on the file...
Is it the full install or network installation, not sure it makes a differents, but just to check 😉

-- Niels I have always liked... Cowabunga! If you find this post helpful, please show your appreciation by clicking on the star below. A member must be logged in before s/he can assign reputation points.
0 Likes
lubroe Absent Member.
Absent Member.

Re: Cant deploy zcm11 agent on xp sp3

No there is no agent installed on before yes im using full install
0 Likes
nop19832 Absent Member.
Absent Member.

Re: Cant deploy zcm11 agent on xp sp3

Okay, well then it's not that.

Does the directory exists? C: \ WINDOWS \ novell \ ZENworks \ bin \

-- Niels I have always liked... Cowabunga! If you find this post helpful, please show your appreciation by clicking on the star below. A member must be logged in before s/he can assign reputation points.
0 Likes
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: Cant deploy zcm11 agent on xp sp3

lubroe;2097010 wrote:
No there is no agent installed on before yes im using full install


This error is not mentioned in the release notes, but have you also applied the ZCM 11.0 Cumulative Agent Patch 1?
NOVELL: Downloads - ZCM 11.0 - Cumulative Agent Patch 1

Also, have you tried installing on a clean XP SP3 install, Windows updates applied but no other software installed (like AV software etc)?

-Willem
0 Likes
lubroe Absent Member.
Absent Member.

Re: Cant deploy zcm11 agent on xp sp3

When we deploy a agent on a clean install there is no problem.
the problem only occurs on existing workstations but not on every workstation.
0 Likes
nop19832 Absent Member.
Absent Member.

Re: Cant deploy zcm11 agent on xp sp3

It could be a av issue then, did you try to deactivate This under the installation?
But it could also be another software conflict, never funny when it happens.

-- Niels I have always liked... Cowabunga! If you find this post helpful, please show your appreciation by clicking on the star below. A member must be logged in before s/he can assign reputation points.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.