Highlighted
cdowgos Absent Member.
Absent Member.
1442 views

Custom Report Site Filter Blank

If I create a custom report and put Site = for a requirement, there is no data pulling when I hit the list button, but each computer is assigned to a site, I know for sure because the site filter works when I'm creating a Dynamic Workstation Group and filter by site, it pulls all the sites without any issues. I tried manually inputting the site, (i.e. entering WASHDC as an entry), and that didnt work at all.
Labels (2)
0 Likes
1 Reply
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Custom Report Site Filter Blank

cdowgos,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
the other self support options and support programs available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.novell.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Product Support Forums Team
http://support.novell.com/forums/

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.