Welcome Serena Central users! CLICK HERE
The migration of the Serena Central community is currently underway. Be sure to read THIS MESSAGE to get your new login set up to access your account.
mrmasse
New Member.
696 views

Logins not showing up

I have a new 11.2 system that I've been adding machines to. My user
source is configured to point to Edir, and client machines are
configured to login using the Novell Client. The Zenworks agent on each
machine doesn't seem to have any problem logging in to ZCM when a user
logs in, and the properties window of the ZCM agent shows the proper
user being logged in. Looking at the inventory of any Windows 7
machine, the login field is always empty, although it is somehow able to
calculate the primary user correctly. How is this possible? Also,
I'm trying to pull in demographics via ldap, but since the login field
doesn't populate and Asset inventory doesn't recognize primary user,
there's no way for it to know what user to pull the information for.
The system seems to be running okay otherwise from what I can gather, so
there's got to be something simple that's not allowing the inventory to
recognize the logged in user properly. Anyone have any ideas?

-Mike

Labels (2)
0 Likes
1 Reply
shaunpond Absent Member.
Absent Member.

Re: Logins not showing up

Mike,

the login field, as far as I know, is populated with the name of the
user that's logged-in at the time the inventory runs - when is yours
configured for?

--

Shaun Pond


0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.