Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
1181 views

Mouse

Hi,

Using Vista and only the Agent.
At login if the agent login comes up because the user is not found the

mouse does not work.
This might be as designed but anyway...

/Joakim



Labels (2)
0 Likes
3 Replies
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Mouse

Joakim,

I'm going to treat that as a bug, and report it. For my records it's bug #300671 (helps me keep track when I watch this thread...)

--

Shaun Pond





0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Mouse

I am having the same problem with my freshly installed ZCM Agent - on my
Vista machine there is no mouse support at the initial Agent login prompt.

Andrew

"Shaun Pond" <shaun@false.email> wrote in message
news:VA.0000b564.237d21c3@repost...
> Joakim,
>
> I'm going to treat that as a bug, and report it. For my records it's bug
> #300671 (helps me keep track when I watch this thread...)
>
> --
>
> Shaun Pond
>
>
>
>
>



0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Mouse

Andrew,

we now have TID 3794581 to keep track of this

--

Shaun Pond


0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.