landrich Trusted Contributor.
Trusted Contributor.
935 views

No automatic userlogin on 3 Workstations

Hello,

I have a new probleme, we start to deploy the Zenworks agent 17.3 to the workstations, for now we deployed 25 workstation, and 3 of theme now don´t login the users on windows login.

So every day the users give us a call and we must show them how to login in zenworks agent, because they need user specific items, wich only shows up, wehen they logged in to Zenworks. Must i reinstall the agent and install them again, or is there a better way for this probleme?
Labels (1)
0 Likes
1 Reply
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: No automatic userlogin on 3 Workstations

Try Uninstalling the User Spoke and Reinstalling the User Spoke. (Agent Properties on the Device Object In the ZCC....Refresh and Reboot uninstall and reinstall recommended...)

Most likely related to https://support.microfocus.com/kb/doc.php?id=7022478
The OS Upgrade removes and reinstalls 3rd party related credential providers....or is supposed to...but Windows seems to fail sometimes in this process.....

Reinstalling the MSI listed on the TID may help. (Version# of MSI depends on your ZCM Version...)
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.