Highlighted
sdotldot Absent Member.
Absent Member.
1333 views

Not submitting inventory

Hello all,

I have machines running the 10.2.2 client that suddenly stop submitting inventory with a 10.3.1 server. It seems that it doesn't generate the xml files anymore. While reading the colw32.log, it seems that the process stops after these lines:

[20120606 21:17:22] exiting ReaperTestList::ExecAllTests()
[20120606 21:17:22] WriteTempFileContents for auprinter.dat
[20120606 21:17:22] ZenworksTempFile: C:\Program Files\Novell\ZENworks\work\inventory\temp\auprinter.dat
[20120606 21:17:22] hex data: 53 41 44 54 40 00 04 00 01 00 FF FF FF FF 33 00 00 00 50 72 69 6E 74 65 72 20 44 69 73 63 6F 76 65 72 79 5B 41 74 74 72 69 62 75 74 65 73 3A 75 6C 5D 50 6F 72 74 7C 4E 61 6D 65 7C 44 72 69 76 65 72 7C 49 50 20 41 64 64 72 65 73 73 00
[20120606 21:17:22] WriteTempFileContents for loginname.dat
[20120606 21:17:22] ZenworksTempFile: C:\Program Files\Novell\ZENworks\work\inventory\temp\loginname.dat
[20120606 21:17:22] hex data: 07 00 00 00 69 6D 61 67 69 6E 67
[20120606 21:17:22] auprinter mode: no reconcile, no wif
[20120606 21:17:22] COLLECT.CPP before if (FALSE == bConnInfo && FALSE == bAuprinter)
[20120606 21:17:22] COLLECT.CPP before wrapup_collector_main:

From there it seems that colw32.exe hangs.

I can call colw32.exe from the command line and it'll generate the xml files and upload an inventory to the server.

Doing an upgrade to a newer version of the client at this point is not possible because the newer versions break a bunch of in house applications. Reinstalling the agent sometimes fixes it but it's not a practical solution.

Is there a tool out there to check up on the agent? Any suggestions for a fix?
Labels (2)
Tags (3)
0 Likes
1 Reply
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Not submitting inventory

sdotldot,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://www.novell.com/support and search the knowledgebase and/or check all
the other self support options and support programs available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.novell.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Forums Team
http://forums.novell.com


0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.