Highlighted
sgrespan Absent Member.
Absent Member.
357 views

bundles deployment not working

Hello,

i'm working on a Zenworks 2017 virtual appliance and i've a strange problem with bundles deployment. I've created a packet group with some bundles and made a relationship with a workstation subfolder ("deploy"). When i put a PC (windows 7) in this folder: packages are not download and they're not listed with "zac bl" command 2) in ZCC the packets are correctly under the "inherited" tab but there's no way to see them in the client
Some test i've done: I've taken one packet from the group and created a direct relationship with the workstation: it has been correctly deployed;
i connected the same packet with the workstation group and it doesn't work;
in the end, i tried to connect the packet group directly with the workstation and it doesn't works: the packets are visible in ZCC under the relationship tab but they are not listed in the client agent :confused:

Could someone suggest me something to check?

Thanks
Labels (1)
0 Likes
3 Replies
AutomaticReply Absent Member.
Absent Member.

Re: bundles deployment not working

sgrespan,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

- Visit https://www.microfocus.com/support-and-services and search the knowledgebase and/or check
all the other self support options and support programs available.
- Open a service request: https://www.microfocus.com/support
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.microfocus.com)
- You might consider hiring a local partner to assist you.
https://www.partnernetprogram.com/partnerfinder/find.html

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.microfocus.com/faq.php

Sometimes this automatic posting will alert someone that can respond.

If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
to our posting bot.

Good luck!

Your Micro Focus Forums Team
http://forums.microfocus.com



0 Likes
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: bundles deployment not working

The only thing that comes to mind is "Assignment Optimization" which could delay a device seeing changed assignments by a couple hours unless an explicit "zac ref bypasscache" is issued.

"Assignment Optimization" which pre-calculates all device assignments every few hours is normally only enabled in the largest of organizations.


sgrespan;2498490 wrote:
Hello,

i'm working on a Zenworks 2017 virtual appliance and i've a strange problem with bundles deployment. I've created a packet group with some bundles and made a relationship with a workstation subfolder ("deploy"). When i put a PC (windows 7) in this folder: packages are not download and they're not listed with "zac bl" command 2) in ZCC the packets are correctly under the "inherited" tab but there's no way to see them in the client
Some test i've done: I've taken one packet from the group and created a direct relationship with the workstation: it has been correctly deployed;
i connected the same packet with the workstation group and it doesn't work;
in the end, i tried to connect the packet group directly with the workstation and it doesn't works: the packets are visible in ZCC under the relationship tab but they are not listed in the client agent :confused:

Could someone suggest me something to check?

Thanks
0 Likes
sgrespan Absent Member.
Absent Member.

Re: bundles deployment not working

i've tried with bypasscache option but it didn't work. Now i've opened a SR and i'm waiting for their reply
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.