Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
1610 views

system requirements

Hi,

Possible bug...

in past version of zen, when doing system requirements, I was able to
put requirements related to the user, like to check the presence of
z:\foo.txt (assuming Z: is a network drive map on the user)
now, with ZCM10.0.1, it looks like system reqs are process by system, so
z:\foo,txt is not meat...

Also, opening nalwin (the zen app window), and having a bundle set to
show icon if sysreq are not meat, displays the icon in grey.
then, fills the sysreq, do a zen refresh, and the icon is still grey
out, I have to close nalwin, and restart it. to me, that's a second bug

Marc
Labels (2)
0 Likes
4 Replies
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: system requirements

Marc-Andre Vallee wrote:
> Hi,
>
> Possible bug...
>
> in past version of zen, when doing system requirements, I was able to
> put requirements related to the user, like to check the presence of
> z:\foo.txt (assuming Z: is a network drive map on the user)
> now, with ZCM10.0.1, it looks like system reqs are process by system, so
> z:\foo,txt is not meat...
>
> Also, opening nalwin (the zen app window), and having a bundle set to
> show icon if sysreq are not meat, displays the icon in grey.
> then, fills the sysreq, do a zen refresh, and the icon is still grey
> out, I have to close nalwin, and restart it. to me, that's a second bug
>
> Marc


Mapped drives do not work with ZCM 10.
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: system requirements

Kurt Finlayson wrote:
> Marc-Andre Vallee wrote:
>> Hi,
>>
>> Possible bug...
>>
>> in past version of zen, when doing system requirements, I was able to
>> put requirements related to the user, like to check the presence of
>> z:\foo.txt (assuming Z: is a network drive map on the user)
>> now, with ZCM10.0.1, it looks like system reqs are process by system, so
>> z:\foo,txt is not meat...
>>
>> Also, opening nalwin (the zen app window), and having a bundle set to
>> show icon if sysreq are not meat, displays the icon in grey.
>> then, fills the sysreq, do a zen refresh, and the icon is still grey
>> out, I have to close nalwin, and restart it. to me, that's a second bug
>>
>> Marc

>
> Mapped drives do not work with ZCM 10.


Never mind, that is for only applications, not system requirements.
0 Likes
Highlighted
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: system requirements

yeah, I know
my drive is mapped via my login scripts, not via zen

this was working with ZFD

0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: system requirements

Marc-Andre,

TID 3399174 and TID 3779048

--

Shaun Pond


0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.