Highlighted
User11
New Member.
60 views

EADR 10.40 for Server 2016 - WINPE file missing at iso

Hi,

I need to restore a Windows Server 2016. So i start the EADR task.
When creating the Recovery Set (iso) with the WAIK (Version 1703 ) the WINPE file is missing in the iso. Therefore the ISO does not start if it is mounted on a server.
 
The following packages are installed on the Server (WAIK Version 1703):
+Deployment tool
+Windows PE Environment
 
When i start a EADR for a 2012R2 Server the WINPE.DRB file is on the iso and the restore can be done successful

 

Labels (3)
0 Likes
1 Reply
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: EADR 10.40 for Server 2016 - WINPE file missing at iso

Hello, 

Try to use the most recent version of the Windows ADK: https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/get-started/adk-install

You have version 1703, there is 1903. 

According to that document the Windows Preinstallation Environment (PE) is released separately from the Assessment and Deployment Kit (ADK) so remember to download it too. 

Andres Fallas Salazar
Customer Support Engineer

If you find that this or any other post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
If you are satisfied with anyone’s response please remember to give them a LIKE by clicking on the bottom at the left of the post and show your appreciation.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.