Regular Contributor.. Regular Contributor..
Regular Contributor..
149 views

Getting error while formatting the LTO Tape "Error retrieving encryption key"

Hi

Getting error while formatting the LTO Tape

[Critical] From: MMA@ltoserver "HP:Ultrium 7-SCSI_1_ltoserver"

[90:6111] Error retrieving encryption key.

0 Likes
5 Replies
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: Getting error while formatting the LTO Tape "Error retrieving encryption key"

Hello @sushantw

Is this a new tape in the CM or it's brand new? Do you have encryption enabled for the tapes? 

Regards, 

Andres Fallas Salazar
Customer Support Engineer

If you find that this or any other post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
If you are satisfied with anyone’s response please remember to give them a LIKE by clicking on the bottom at the left of the post and show your appreciation.
0 Likes
Highlighted
Regular Contributor.. Regular Contributor..
Regular Contributor..

Re: Getting error while formatting the LTO Tape "Error retrieving encryption key"

Hi,

Yes its new Brand new Tape unable to format.

I tried to format the tape forcefully still facing issue.

Need help to resolve the issue.

Thanks,

0 Likes
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: Getting error while formatting the LTO Tape "Error retrieving encryption key"

Hello @sushantw

If this is a brand new tape, never used before in this or other CM, there is a problem. 

What DP version you have? Are these drives enabled for encryption? 

Regards, 

Andres Fallas Salazar
Customer Support Engineer

If you find that this or any other post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
If you are satisfied with anyone’s response please remember to give them a LIKE by clicking on the bottom at the left of the post and show your appreciation.
0 Likes
Highlighted
Regular Contributor.. Regular Contributor..
Regular Contributor..

Re: Getting error while formatting the LTO Tape "Error retrieving encryption key"

 

Hi,

DP version 10.50

0 Likes
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: Getting error while formatting the LTO Tape "Error retrieving encryption key"

Hello @sushantw

I suggest opening an incident to check deeper on this. If you already have it, please send me a direct message with the ID. 

Andres Fallas Salazar
Customer Support Engineer

If you find that this or any other post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
If you are satisfied with anyone’s response please remember to give them a LIKE by clicking on the bottom at the left of the post and show your appreciation.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.