Having problems with your account or logging in?
A lot of changes are happening in the community right now. Some may affect you. READ MORE HERE

Missing Report Preview Window in Enerprise Analyzer

Missing Report Preview Window in Enerprise Analyzer

Problem:

When user tries to generate a report in a tool such as Batch Application Viewer, the resulting Report preview window does not appear.  This behavior occurs for any Project in the workspace. Other reports generate successfully. 

Resolution:

The issue is likely related to an incomplete installation, such as a missing C++ distributable.  Verification of the installation can be performed by running the PreReqAppChecker.exe application in the Bin folder of the installation.

Uninstallation and subsequent reinstallation of the Enterprise Analyzer tool will generally resolve this issue.

DISCLAIMER:

Some content on Community Tips & Information pages is not officially supported by Micro Focus. Please refer to our Terms of Use for more detail.
Version history
Revision #:
1 of 1
Last update:
‎2013-10-24 19:33
Updated by:
 
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.