Welcome Serena Central users! CLICK HERE
The migration of the Serena Central community is currently underway. Be sure to read THIS MESSAGE to get your new login set up to access your account.
Doc Trusted Contributor.
Trusted Contributor.
735 views

C$SYSTEM

Jump to solution

Trouble with C$SYSTEM

Here is a C$system failure screen along with the actual string I am using. (AX-QUE)

Works fine in other programs.

Any idea?

 

0 Likes
1 Solution

Accepted Solutions
ShanePrice Absent Member.
Absent Member.

RE: C$SYSTEM

Jump to solution
C$SYSTEM should have two parameters, the command-line string and the flags. You have three parameters. Either use 96 or use FLAGS, but don't use both.

View solution in original post

3 Replies
ShanePrice Absent Member.
Absent Member.

RE: C$SYSTEM

Jump to solution
C$SYSTEM should have two parameters, the command-line string and the flags. You have three parameters. Either use 96 or use FLAGS, but don't use both.

View solution in original post

GeorgeK Absent Member.
Absent Member.

RE: C$SYSTEM

Jump to solution
using / rather than \; 😧 path is correct; C: path is wrong
0 Likes
Doc Trusted Contributor.
Trusted Contributor.

RE: C$SYSTEM

Jump to solution
That was it! Thanks you saved me a bunch of work.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.