Highlighted
Trusted Contributor.
Trusted Contributor.
639 views

Load bitmap(w$bitmap)

Sometimes bitmap are loading correctly sometimes not

His there timeout to load bitmap i think when the server his loaded bitmap are not loaded

0 Likes
1 Reply
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

RE: Load bitmap(w$bitmap)

If the value of BITMAP-HANDLE is 0 or negative, an error has occurred. These errors are defined in acugui.def. Execute in debug, monitor the bitmap handle and if the value is negative, check acugui.def for that value.
I have a number of questions, since you mentioned server .. which Acu products are you using .. just the runtime, thin client, acuserver, AcuToWeb? Is the bitmap local on the machine where the runtime is executing, or perhaps is the bitmap on the server and available as a resource through a mapped drive?Do you or have you created an object library (using cblutil), are you aware that the object library can contain resources such as bitmaps?
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.