Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
530 views

[archive] WIN$PRINTER and boxes

[Migrated content. Thread originally posted on 24 May 2010]

We have a strange thing happening here (why is printing always weird on any system? 😉 )

We have a program that uses WIN$PRINTER opcodes to print boxes. This works very nicely. On almost every printer... One particular printer produces no boxes. If we print to the MS document writer, then use that to print to the errant printer, it works fine. The printer drivers are the latest from the manufacturer and in all other respects it works perfectly.

Any ideas?

Nigel
0 Likes
3 Replies
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

RE: [archive] WIN$PRINTER and boxes

Sounds weird.
One thought I have is whether the particular printer in question has a different resolution than the others, could that be?
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

RE: [archive] WIN$PRINTER and boxes

It doesn't seem to be. We tried this printer on another machine, and it worked! :confused:

Same drivers, same OS... I hate printers...
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

RE: [archive] WIN$PRINTER and boxes

Interesting. While the driver may be the same, it can be different defaults. Have you checked the default settings of the printer in the control panel?

Chances are, there is a small but significant difference there.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.