Welcome Serena Central users! CLICK HERE
The migration of the Serena Central community is currently underway. Be sure to read THIS MESSAGE to get your new login set up to access your account.
Highlighted
alosilva@hpe.co Absent Member.
Absent Member.
8930 views

Has anyone experienced issues integration SSC 4.3 and WebInspect Enterprise 10.3?

Jump to solution

Hello everyone!

I'm installing WebInspect Enterprise on Windows Server 2012 R2 and in the last steps of configuration when I inform the SSC URL the wizard tells me "Administrator user "admin" is not an Administrator in SSC". But it really does.

Capture1.PNG

If I inform a SSC 4.2 URL it works fine.


Does anyone experienced this issue? Does anyone knows if it's a know issue?

Regards

André

Labels (3)
0 Likes
1 Solution

Accepted Solutions
richard.bri.smi Absent Member.
Absent Member.

Re: Has anyone experienced issues integration SSC 4.3 and WebInspect Enterprise 10.3?

Jump to solution

Hi Andre,

SSC and WIE are very particular in that their versions must be matched very precisely because of the way they communicate via web services  In your case, this error is a bit misleading because as you mentioned, your admin account has the administrator role.  The error really just means that the initializer is receiving something back from SSC which is does not understand...this is because of differences between the SSC 4.2 and SSC 4.3 service interface.  If you want to install WIE 10.3, you must pair it with SSC 4.2.  However, it sounds like the best solution for you would be to install WIE 10.4, which would be compatible with your SSC 4.3 version.

WIE 10.1 - SSC 4.0

WIE 10.2 - SSC 4.1

WIE 10.3 - SSC 4.2

WIE 10.4 - SSC 4.3

Thanks

Rick

0 Likes
1 Reply
richard.bri.smi Absent Member.
Absent Member.

Re: Has anyone experienced issues integration SSC 4.3 and WebInspect Enterprise 10.3?

Jump to solution

Hi Andre,

SSC and WIE are very particular in that their versions must be matched very precisely because of the way they communicate via web services  In your case, this error is a bit misleading because as you mentioned, your admin account has the administrator role.  The error really just means that the initializer is receiving something back from SSC which is does not understand...this is because of differences between the SSC 4.2 and SSC 4.3 service interface.  If you want to install WIE 10.3, you must pair it with SSC 4.2.  However, it sounds like the best solution for you would be to install WIE 10.4, which would be compatible with your SSC 4.3 version.

WIE 10.1 - SSC 4.0

WIE 10.2 - SSC 4.1

WIE 10.3 - SSC 4.2

WIE 10.4 - SSC 4.3

Thanks

Rick

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.