Cadet 3rd Class
Cadet 3rd Class
159 views

Micro Focus WIE 20.1 I am reinstalling a sensor and it is asking for Activation ID.

Micro Focus WIE 20.1 I am reinstalling a sensor and it is asking for Activation ID which it didn't do on my initial install.  I have 3 sensors and 2 keep crashing an that is why I tried to reinstall them.  Where can I get the activation ID.

0 Likes
1 Reply
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

When installing a sensor you are not required to run the GUI portion of the application. The only configuration required is during the install where it prompts for the WIE settings.

 

04_Sensor_NoVer

As you've experienced, if you try to open the application, which is technically WebInspect, then you will be prompted for a token and license information. Again, this is not required if you are using the install as a sensor.

Additional information and steps can be found in the WIE Installation User Guide - https://www.microfocus.com/documentation/fortify-webinspect-enterprise/2010/WIE_Install_Help_20.1.0/index.htm#12_Install_Sensor.htm%3FTocPath%3DInstalling%2520Fortify%2520WebInspect%2520Enterprise%7C_____7

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.