Highlighted
00524926 Absent Member.
Absent Member.
9695 views

Scanner stalling with this scan log entry: Crawler error, session:< >, error: Failed to launch browser.

Jump to solution

Recently, whenever we use our scanners via WebInspect API, some scans would halt abruptly. Almost always, we found this entry in the scan log --> "Crawler error, session: <session ID>, error: Failed to launch browser."   Has anyone seen this type of crawler error when using the WebInspect API? Is this the error causing the scan to halt in the first place?

Any help is appreciated. Thank you very much.

-Coy Abellano

Labels (1)
0 Likes
1 Solution

Accepted Solutions
Outstanding Contributor.. pprofili Outstanding Contributor..
Outstanding Contributor..

Re: Scanner stalling with this scan log entry: Crawler error, session:< >, error: Failed to launch browser.

Jump to solution

Coy,

That's the other symptom of the issue that was caused by those MS patches I mentioned in your other thread.

0 Likes
1 Reply
Outstanding Contributor.. pprofili Outstanding Contributor..
Outstanding Contributor..

Re: Scanner stalling with this scan log entry: Crawler error, session:< >, error: Failed to launch browser.

Jump to solution

Coy,

That's the other symptom of the issue that was caused by those MS patches I mentioned in your other thread.

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.