Having problems with your account or logging in?
A lot of changes are happening in the community right now. Some may affect you. READ MORE HERE
Highlighted
Mark Matthews Absent Member.
Absent Member.
1047 views

Cannot login to the Community with Firefox?

Hi all,

After being a fairly regular user of the old ITRC forums, I've finally moved to these new ones, but I'm having trouble logging in with my browser of choice. ie Firefox.
I get to the HP Passport page, put in my credentials (which work with Firefox on other Passport related sites) and I just get a blank white page with the following in the address bar...

http://h30499.www3.hp.com/hpeb/hp_sso?action=login&hpappid=LITHIUM-2&referer=http%3A%2F%2Fh30499.www3.hp.com%2Ft5%2Fforums%2Fsearchpage%2Ftab%2Fmessage%3Fq%3Dtrouble%2Bwith%2Bfirefox%2Bbrowser%253F%26allow_punctuation%3Dtrue

I'm currently using IE to write this which I dont really like TBH.
Just wondered if anyone had experienced the same.
If not, no worries, I'll stick to IE...

 

Thanks

Mark Matthews...


---------------------------------------------------------------------------------
Please click the white Kudos star to the left if this post is helpful :)
Tags (1)
0 Likes
3 Replies
Dennis Handly Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: Cannot login to the Community with Firefox?

>Just wondered if anyone had experienced the same.

 

What version of firefox?  I'm using 8.0

This should have been solved months ago, see below.  You might try clearing your Offline Storage?

http://h30499.www3.hp.com/t5/Announcements/Problem-Logging-In-quot-Page-Can-t-Be-Displayed-quot-Error/m-p/5296819/message-uid/5296819

Acclaimed Contributor.. Vadim Gorda Acclaimed Contributor..
Acclaimed Contributor..

Re: Cannot login to the Community with Firefox?

As above wrote Dennis, there is not problem using community via firefox 8.0. In fact I am not using IE at all and work only in Firefox at it is working normally .

Mark Matthews Absent Member.
Absent Member.

Re: Cannot login to the Community with Firefox?

Thanks guys,

I'm using an old version of FF (3.6.24)

Dont really like the new ones, so that may be the problem.


No worries, I'll just use IE for now, thanks all.

Mark...


---------------------------------------------------------------------------------
Please click the white Kudos star to the left if this post is helpful :)
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.