Torsten. Absent Member.
Absent Member.
1644 views

Problem inserting links

Jump to solution

Hi,

 

whenever I want to insert a link like

https ://community.hpe.com/t5/System-Administration/How-to-change-a-card-instance-number-in-HP-unix/m-p/3787731#M264402

after posting the repliy it is showing as

 

/t5/System-Administration/How-to-change-a-card-instance-number-in-HP-unix/m-p/3787731#M264402

 

(note: there is an added spcae between https and the URL, that makes the URL invalid, but I can post it)


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
0 Likes
1 Solution

Accepted Solutions
Warren-Colorado Outstanding Contributor.
Outstanding Contributor.

Re: Problem inserting https links

Jump to solution

We have fixed the configuration issue that caused this problem. Please let us know if you see any recurrence.


warren_80x80.jpgThanks,
Warren_Admin, Hewlett Packard Enterprise Community Manager
Any personal opinions expressed are mine, and should not be interpreted as official statements on behalf of Hewlett Packard Enterprise

Thanks,
Warren
7 Replies
Steven Schweda Absent Member.
Absent Member.

Re: Problem inserting links

Jump to solution

> [...] insert a link [...]

   Apparently the folks in charge think that this behavior is a feature,
and that having to use the "Insert/edit link" gizmo, instead of simply
pasting the URL text, is a benefit.

       /t5/x/x/td-p/6895421

0 Likes
Highlighted
Torsten. Absent Member.
Absent Member.

Re: Problem inserting links

Jump to solution

/t5/System-Administration/How-to-change-a-card-instance-number-in-HP-unix/m-p/3787731#M264402

 

Hmm, what a feature ... !

 

Even if the link itself and the shown text is identical in the compose window, it is no longer in the posted text - the domain is missing then.

A real killer feature.


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
0 Likes
Dennis Handly Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: Problem inserting https links

Jump to solution

>whenever I want to insert a link like

 

Yes, I've seen your mutilated posts, you now have to go back and edit them all to fix them.  🙂

Steven and I have already discussed it a month ago here:

http://community.hpe.com/t5/General-Feedback-and-Suggestions/URL-mutilation/m-p/6895581

The solution is to just use "http:".

 

I guess it's time to send mail to the forum admins?

0 Likes
Warren-Colorado Outstanding Contributor.
Outstanding Contributor.

Re: Problem inserting https links

Jump to solution

I'm not sure what is going on with these URLs or why. There appears to be some difference in how various URLs are being handled, e.g., intra-domain or external, versus fully qualified URLs from inside the community itself. The conversion of fully qualiified URL text to live link is common to standalone rich text editors (e.g., Word), but I'm less familiar with this functionality when applied to text referencing a link within the local site.


warren_80x80.jpgThanks,
Warren_Admin, Hewlett Packard Enterprise Community Manager
Any personal opinions expressed are mine, and should not be interpreted as official statements on behalf of Hewlett Packard Enterprise

Thanks,
Warren
0 Likes
Dennis Handly Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: Problem inserting https links

Jump to solution

>I'm not sure what is going on with these URLs or why..

 

As I mentioned with the announcement with https:, it only happens with those.  http: works fine.

So either it was always there with https, or two changes were made at the same time.

0 Likes
Warren-Colorado Outstanding Contributor.
Outstanding Contributor.

Re: Problem inserting https links

Jump to solution

We have fixed the configuration issue that caused this problem. Please let us know if you see any recurrence.


warren_80x80.jpgThanks,
Warren_Admin, Hewlett Packard Enterprise Community Manager
Any personal opinions expressed are mine, and should not be interpreted as official statements on behalf of Hewlett Packard Enterprise

Thanks,
Warren
Torsten. Absent Member.
Absent Member.

Re: Problem inserting https links

Jump to solution

Test:

/t5/General-Feedback-and-Suggestions/Problem-inserting-links/m-p/6915088#M8908

 

Well done!

 


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.