Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
1160 views

1.2.5 preview feature not working...

Hi all,

I tried the new global monitor feature when running 1.2.4, and it worked... once. After a restart of datasync I was unable to get it working, all it did was show me the monitoring page with no data whatsoever. I then tried turning off the feature and turning it back on, but that didn't help.

After updating to 1.2.5 I was hoping this would be fixed (somehow magically), but I can't get it to work. I saw a thread by John_Gill mentioning TID 7007242 (postgresql not running) but we have no problem with postgresql.

Any ideas on how to fix this?

Btw, I was under the impression that this feature would go "live" with 1.2.5?

Regards,
Pär
Labels (1)
0 Likes
9 Replies
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: 1.2.5 preview feature not working...

Oh, now this is embarrasing... Just now I tried disabling the feature, restarting datasync, and then enabling the feature and restarting datasync, and - voilá, it's working.

So, something seems to have been fixed when I upgraded to 1.2.5. I hope it stays in place this time. 🙂

Regards,
Pär
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: 1.2.5 preview feature not working...

...or not. :confused:

After restarting the services I am back to previous state, no data is displayed on the monitor page. I tried disabling and enabling the feature, but that didn't work this time...

What could be wrong?

Regards,
Pär
0 Likes
Highlighted
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: 1.2.5 preview feature not working...

On Thu, 21 Mar 2013 14:16:03 GMT, di6parn
<di6parn@no-mx.forums.novell.com> wrote:

>
>...or not. :confused:
>
>After restarting the services I am back to previous state, no data is
>displayed on the monitor page. I tried disabling and enabling the
>feature, but that didn't work this time...
>
>What could be wrong?
>
>Regards,
>P?


Global monitor is still definitely a preview feature and not supported
yet. I didn't think it was even evailable in 1.2.4. Are you on the
latest build of 1.2.5? 1.2.5 was released, pulled, and then
re-released. So make sure you are running Build 250 at least. Also,
are you running SLES 11 SP2? I believe that is the
recommended/supported OS for 1.2.5.

If it isn't that, I can't help. Mine just works. But maybe someone
else will reply with more/better assistance.

Ken
--
Ken
Knowledge Partner

Create and vote for enhancements in the Idea Exchange forums within this community!
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: 1.2.5 preview feature not working...

Is there a user with extended characters in your mobility pack server?

There's a known bug where users with extended characters cause the monitor screen to go blank.
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: 1.2.5 preview feature not working...

ketter;2254111 wrote:

Global monitor is still definitely a preview feature and not supported
yet. I didn't think it was even evailable in 1.2.4. Are you on the
latest build of 1.2.5? 1.2.5 was released, pulled, and then
re-released. So make sure you are running Build 250 at least. Also,
are you running SLES 11 SP2? I believe that is the
recommended/supported OS for 1.2.5.

If it isn't that, I can't help. Mine just works. But maybe someone
else will reply with more/better assistance.
Ken


Running 1.2.5 build 250 here... Thanks for the reply, though. 🙂
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: 1.2.5 preview feature not working...

ianpalmer1987;2254340 wrote:
Is there a user with extended characters in your mobility pack server?

There's a known bug where users with extended characters cause the monitor screen to go blank.


If you mean user as in the users that are syncing their mobiles, then yes, we have several people with extended characters in their name.

However, we don't use extended characters in their login name, nor is there any Data Synchronizer user with extended characters.

Well, I guess I'll just have to wait for the feature to go public... 🙂
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: 1.2.5 preview feature not working...

got the same problem with the "one time view". we will wait for that
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: 1.2.5 preview feature not working...

molker;2255924 wrote:
got the same problem with the "one time view". we will wait for that


just to send a ping: "one time view" here as well.

Greetings Martin

SAAB - why use a car when you can drive a plane?
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: 1.2.5 preview feature not working...

We installed the latest update 1.2.5 build 299 a couple of days ago, and the monitoring feature works much better now.

Regards,
Pär
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.