Highlighted
New Member.
412 views

1.2.5 updated, server still on SLES 11SP1

I updated to 1.2.5 did not know SLES sp2 was required until it was done an
logged in the web interface and it told me, the update went fine and it is
running. Should I me OK to just upgrade to SLES 11 SP2 as document (7010339)
says but point to 1.2.5 iso as a Add-On Product.


Labels (1)
0 Likes
2 Replies
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: 1.2.5 updated, server still on SLES 11SP1

Scott Malugin sounds like they 'said':

> I updated to 1.2.5 did not know SLES sp2 was required until it was
> done an logged in the web interface and it told me, the update went
> fine and it is running. Should I me OK to just upgrade to SLES 11 SP2
> as document (7010339) says but point to 1.2.5 iso as a Add-On
> Product.


So my response to Scott's comment is...

I guess I hadn't caught that when I updated to 1.2.5 on my server.
It's still running sles11sp1, and AFAIK all is running fine.

--
Stevo
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: 1.2.5 updated, server still on SLES 11SP1

SP1 should run fine. But it was never tested and is not supported.

- Kai
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.