Highlighted
Honored Contributor.
Honored Contributor.
1382 views

Adding an attachment error

Hi,

One user on Windoze XP with Java 7 update 51 and IE 8 tries to add an attachment to WebAccess. The little bar graph (in green) starts incrementing, but half-way thru the browser bar graph at the bottom of the browser gets to 100% and generates the following error in the bottom left corner of the browser 'AttachmentSize' is null or not an object and therefore the attachment never completes.
This happens with any size attachment.

Any ideas, suggestions, complaints etc. etc.

Regards
John :confused:
Labels (2)
0 Likes
7 Replies
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Adding an attachment error

John Gill wrote:

> One user on Windoze XP with Java 7 update 51 and IE 8 tries to add an
> attachment to WebAccess


Does it only happen in IE? Does it happen on other PCs for the same user?
Other PCs for any user? That would help us narrow it down to a
browser/pc/user/webaccess server issue.

--
Danita
Novell Knowledge Partner
Are you a GroupWise Power Administrator? Join our site.
http://www.caledonia.net/register

If you find this post helpful and are logged into the web interface,
show your appreciation and click on the star below...
0 Likes
Highlighted
Honored Contributor.
Honored Contributor.

Re: Adding an attachment error

mmmh, I cannot replicate the issue using different PCs and/or different IE version on the same site.
I uninstalled and reinstalled IE on the PC and still have the issue.
I now suspect that perhaps this is the result of a virus/malware.

Still confused .... and dazed 😉
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Adding an attachment error

John Gill wrote:

> Still confused .... and dazed 😉


Hey - IE confuses and dazes me on a daily basis - with or without GroupWise! So
at least misery loves company 🙂

--
Danita
Novell Knowledge Partner
Are you a GroupWise Power Administrator? Join our site.
http://www.caledonia.net/register

If you find this post helpful and are logged into the web interface,
show your appreciation and click on the star below...
0 Likes
Highlighted
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: Adding an attachment error

In article <John_Gill.6atksr@no-mx.forums.novell.com>, John Gill wrote:
> Still confused .... and dazed 😉
>

that is a common symptom of a virus or similar malware.

Run thought a good cleaning of temp files (CCleaner), fully scan with
an up to date Antivirus, defragment, and possibly try a different
profile on this system. Some of the time even once malware has been
cleared there is left over damage, and I.E. is certainly a commonly hit
point.

Beyond that, options are:
- use another browser
- virtualize an instance of IE (I know that part of the ZEN suite can
do this)
- reimage the system


Andy of
KonecnyConsulting.ca in Toronto
Knowledge Partner
http://forums.novell.com/member.php/75037-konecnya
If you find a post helpful and are logged in the Web interface, please
show your appreciation by clicking on the star below. Thanks!

___
“i’ve sworn an oath of solitude til the blight is purged from these lands”
Andy of Konecny Consulting in Toronto
Knowledge Partner Profile
If you find a post helpful, click the Like button below. Thanks!
0 Likes
Highlighted
Honored Contributor.
Honored Contributor.

Re: Adding an attachment error

Ok, so here is the solution (sort of) The PC had been infected with the "Ravmon.exe" malware worm also known as "worm_rjump.ai"

Trend Micro says it has remove/cleaned/deleted the worm but there are still bits lurking around which still confuses I.E. so a complete reinstall
of Windows must be done. (I told them to use a SuSE desktop, but did they listen).

Thanks to everyone who contributed!
Regards
John (not so confused or dazed ... for the moment)
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Adding an attachment error

John Gill wrote:

> (I told them to use a SuSE desktop, but did they listen).


At least you knew the probably solution 😉

--
Danita
Novell Knowledge Partner
Are you a GroupWise Power Administrator? Join our site.
http://www.caledonia.net/register

If you find this post helpful and are logged into the web interface,
show your appreciation and click on the star below...
0 Likes
Highlighted
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: Adding an attachment error

In article <John_Gill.6av821@no-mx.forums.novell.com>, John Gill wrote:
> Trend Micro says it has remove/cleaned/deleted the worm

Cleared out yes, but like some injuries, scars remain.

Glad you found the root and thank you for reporting back with your
findings.



Andy of
KonecnyConsulting.ca in Toronto
Knowledge Partner
http://forums.novell.com/member.php/75037-konecnya
If you find a post helpful and are logged in the Web interface, please
show your appreciation by clicking on the star below. Thanks!

___
“i’ve sworn an oath of solitude til the blight is purged from these lands”
Andy of Konecny Consulting in Toronto
Knowledge Partner Profile
If you find a post helpful, click the Like button below. Thanks!
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.