Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
703 views

Failed to add LDAP directory

I have a new GW 2014 installation and am trying to configure LDAP association with eDirectory. I am using the instructions in the install guide
http://www.novell.com/documentation/groupwise2014/gw2014_guide_admin/data/b199manl.html but when I add the directory, I receive a message that states:

(from memory) Adding directory <Name> Failed.

The LDAP connection to the eDirectory server is successful when I use the SSL option (port 636). I have followed the documentation at http://www.novell.com/documentation/groupwise2014/gw2014_guide_admin/data/adm_secadm_cert_server.html to create the GW self-signed certificates. (the examples do not seem to include the required domain switch).

I am not quite sure what I am missing. So, if someone could please help with the following questions?

What SSL certificate do I specify in the SSL certificate box in the New Directory dialog box? Is it the new SSL certificate that is created in the GW domain directory when you use the instructions on the SSL certificates creation page ?
What log file can I use to view this error?

Because the LDAP connection test is successful, it seems as though the problem is with my GW configuration.

Thank you for any help with this
Labels (1)
0 Likes
1 Reply
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Failed to add LDAP directory

deisler,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
the other self support options and support programs available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.novell.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Product Support Forums Team
http://forums.novell.com/

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.