Highlighted
New Member.
649 views

GW2012 SP2 Snap-ins report sp1 still>

HI All,

Is this a bug?.... on my primary domain... rpm installed is sp2 but console one reports sp1 , so with my wuindows pc .. still says sp1?..


Please i am busy updating an dneed to no if this is only cosmetic?..


Kind regards Thys
Labels (2)
0 Likes
2 Replies
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: GW2012 SP2 Snap-ins report sp1 still>

Hi Thys

As far as I'm aware this is a cosmetic issue.

Cheers,
Laura Buckley

Views/comments expressed here are entirely my own.
If you find this post helpful, please show your appreciation and click on "Like" below...
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: GW2012 SP2 Snap-ins report sp1 still>

I have done several sp2 updates in the past weeks and all of them I have run across that issues. I assumed it was cosmetic as well since the rpm read sp2.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.