data5248 Absent Member.
Absent Member.
148 views

Global address book not showing new domain

GMS 18.1.0 build 410
Change to new email domain everything is working, only problem is Global address book not showing new domain.
Labels (1)
0 Likes
3 Replies
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: Global address book not showing new domain

On Wed, 12 Jun 2019 15:44:01 GMT, data5248
<data5248@no-mx.forums.microfocus.com> wrote:

>
>GMS 18.1.0 build 410
>Change to new email domain everything is working, only problem is Global
>address book not showing new domain.


A little more info about what you did and what is happening would make
it easier to help you. But just to take a stab at it...check
GroupWise Admin > System > Internet Addressing. Maybe something in
there still references the old domain?

--
Ken
Knowledge Partner

Create and vote for enhancements!
https://www.microfocus.com/products/enhancement-request.html
--
Ken
Knowledge Partner

Create and vote for enhancements!
https://www.microfocus.com/products/enhancement-request.html
0 Likes
data5248 Absent Member.
Absent Member.

Re: Global address book not showing new domain

New domain is set to default. Everything else has changed over groupwise address book and when we send out all show as the new domain. Smart phones in the global address list still show the old domain.
0 Likes
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: Global address book not showing new domain

On Wed, 12 Jun 2019 20:14:02 GMT, data5248
<data5248@no-mx.forums.microfocus.com> wrote:

>
>New domain is set to default. Everything else has changed over groupwise
>address book and when we send out all show as the new domain. Smart
>phones in the global address list still show the old domain.


Sorry, but I don't understand what you mean by "Smart phones in the
global address list still show the old domain."

Are you viewing the global address list through the GW Windows client,
through GW Administration, or somewhere else? We have smartphones
syncing with GW via the mobility service, but our smartphones don't
show up in the GAB. So I'm really not sure what you are seeing.
Please explain more.

--
Ken
Knowledge Partner

Create and vote for enhancements!
https://www.microfocus.com/products/enhancement-request.html
--
Ken
Knowledge Partner

Create and vote for enhancements!
https://www.microfocus.com/products/enhancement-request.html
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.