Highlighted
evcced Absent Member.
Absent Member.
3286 views

GroupWise 8 Install Issues with .MSI

Hello All,

We are in process of moving to GW 8. I am trying to push out the new install using the groupwise.MSI and a .MST created with the GWTuner program. We also use Altiris as our deployment method for new or updated software.

When I run the install job from Altiris, GroupWise installs just fine (no errors at least), but it doesn't copy the program icons to the "All Users" profile and it also isn't registerd in the Add/Remove Programs applet. Even though the program works for the end user, I'm cautious about rolling this out to the whole company for fear of other issues coming up down the road.

My install job runs via a batch file and the command lines look like this:
msiexec /i \\<server name>\GroupWise8\client\win32\groupwise.msi TRANSFORMS=\\<server name>\GroupWise8\client\win32\groupWise.mst /qb

The job also runs under one of our service accounts that has domain level rights over the server share and the local machine.

This is the first time we have tried to roll-out a GW upgrade using the MSI, so am I missing something? Anyone else have similar quirks with the GW8 Install.
Labels (2)
0 Likes
1 Reply
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: GroupWise 8 Install Issues with .MSI

evcced,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
the other self support options and support programs available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.novell.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Product Support Forums Team
http://support.novell.com/forums/

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.