joebrug
New Member.
1829 views

HTML Emails not showing up properly

User complaining that emails from a few places (mainly US Courts) are not showing up properly, they're seeing the HTML codes in the body of the email. When they hit Reply, the message shows up fine. I pushed out latest 8.0.2 hp3 to the user and still having the issue. Anyone know of anything else to try on these? Maybe messing with Default Browser setting or something?

#novell on efnet
Labels (2)
0 Likes
5 Replies
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: HTML Emails not showing up properly

joebrug,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
the other self support options and support programs available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.novell.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Product Support Forums Team
http://forums.novell.com/

0 Likes
bendeichp Absent Member.
Absent Member.

Re: HTML Emails not showing up properly

Hi,

I have that issue too but vice versa. You see the mail properly formatted and when you forward or reply the mail you see the html source code....
Server and Client: GW802HP3

Cheers,
Pascal

"Have you tried turn it off and on again?"
0 Likes
jmarton2 Absent Member.
Absent Member.

Re: HTML Emails not showing up properly

joebrug wrote:

>
> User complaining that emails from a few places (mainly US Courts) are
> not showing up properly, they're seeing the HTML codes in the body of
> the email. When they hit Reply, the message shows up fine. I pushed
> out latest 8.0.2 hp3 to the user and still having the issue. Anyone
> know of anything else to try on these? Maybe messing with Default
> Browser setting or something?


Default browser setting won't make a difference. That's only used for
handling URLs in e-mails. All HTML rendering uses IE. Do you know if
the "faulty" message displays the same way for multiple people on
multiple PCs? You could have the user who received the message forward
it as an attachment to someone else which keeps the original content
completely intact.

--
Novell Knowledge Partner
Enhancement Requests: http://www.novell.com/rms

Joe Marton Emeritus Knowledge Partner
0 Likes
jmarton2 Absent Member.
Absent Member.

Re: HTML Emails not showing up properly

bendeichp wrote:

> I have that issue too but vice versa. You see the mail properly
> formatted and when you forward or reply the mail you see the html
> source code....
> Server and Client: GW802HP3


This is an issue that was supposed to have been fixed in 802hp3. If
you're still seeing this I recommend opening an SR.

--
Novell Knowledge Partner
Enhancement Requests: http://www.novell.com/rms

Joe Marton Emeritus Knowledge Partner
0 Likes
bendeichp Absent Member.
Absent Member.

Re: HTML Emails not showing up properly

Hi,

I can confirm on one user, that this issue has been fixed (he still had the mail with this problem). If he forwards or reply to the mail, it is properly formatted.
I asked the other one with this issue also to test it.

Cheers,
Pascal

"Have you tried turn it off and on again?"
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.