Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
944 views

Ldap & find users

When I have a "dstrace = on" I se that the ldap server finds the user
i
search and it says that it send it to connection 0x465465465 I guess
it is
the messenger client. But at the messenger client I only got the
server
don´t respond. what can be wrong ??





Labels (1)
0 Likes
2 Replies
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Ldap & find users

Ok i will try on another machine type. Do you know witch card they
have had trouble with.
"Brian Allred" <support@novell.com> skrev i meddelandet news:_h6Ab.138$og5.2@prv-forum2.provo.novell.com...
Does the problem only happen on one client machine? If you install
the client on a different machine do you have the same problem?

A few people have reported problems wth certain network cards.

>>> Todd<Todd@yzk.te> 12/3/03 9:40:05 AM >>>


When I have a "dstrace = on" I se that the ldap server finds the
user i
search and it says that it send it to connection 0x465465465 I guess
it is
the messenger client. But at the messenger client I only got the server
don´t respond. what can be wrong ??





0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Ldap & find users

Users have reported problems with the following network cards:
RealTek RTL8139
Netgear FA311 and FA312
Linksys LNE100TX

Sometimes people were able to resolve the problem by updating their version of Windows or the drivers for the network cards. Other people had to replace the card.


>>> Todd<Todd@yzk.te> 12/9/03 5:59:26 AM >>>



Ok i will try on another machine type. Do you know witch card they have had trouble with.
"Brian Allred" <support@novell.com> skrev i meddelandet news:_h6Ab.138$og5.2@prv-forum2.provo.novell.com...
Does the problem only happen on one client machine? If you install the client on a different machine do you have the same problem?

A few people have reported problems wth certain network cards.


>>> Todd<Todd@yzk.te> 12/3/03 9:40:05 AM >>>


When I have a "dstrace = on" I se that the ldap server finds the user i
search and it says that it send it to connection 0x465465465 I guess it is
the messenger client. But at the messenger client I only got the server
don´t respond. what can be wrong ??
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.