Highlighted
tgm_its Absent Member.
Absent Member.
1390 views

Lost language selection option

Hi,

I accidentally upgraded our GroupWise system using the gw8.0.2-92377_full_linux_en package rather than the gw8.0.2-92377_full_linux_multi package.

Now the language selection dropdown box is not there anymore on the WebAccess login screen.

I tried to install the right update package with no success. Can anyone tell me how to get the language selection back?

thanks, Mike
Labels (2)
Tags (2)
0 Likes
4 Replies
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Lost language selection option

tgm,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
the other self support options and support programs available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.novell.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Product Support Forums Team
http://forums.novell.com/

0 Likes
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: Lost language selection option

tgm_its;2136848 wrote:
Hi,

I accidentally upgraded our GroupWise system using the gw8.0.2-92377_full_linux_en package rather than the gw8.0.2-92377_full_linux_multi package.

Now the language selection dropdown box is not there anymore on the WebAccess login screen.

I tried to install the right update package with no success. Can anyone tell me how to get the language selection back?

thanks, Mike


Hi Mike,

When reinstalling, did you first manually remove the WebAccess application (rpm -e novell-groupwise-webaccess) package before reinstalling the multilingual one? Could be a difference there.

-Willem
0 Likes
tgm_its Absent Member.
Absent Member.

Re: Lost language selection option

Hi Willem,

thank you very much, removing novell-groupwise-webaccess first did the trick!

Mike
0 Likes
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: Lost language selection option

tgm_its;2138457 wrote:
Hi Willem,

thank you very much, removing novell-groupwise-webaccess first did the trick!

Mike


Good to hear Mike! You're welcome & thanks for feeding it back. 🙂

Cheers,
Willem
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.