Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
1543 views

Opening attachments in posted message using webaccess

When I attach a file to a posted message and then try to access the file through webaccess the file shows as a newly attached document and I can delete or view, but not open or save. Is this working as designed?

this only applicable to

  1. the WebAccess Lient
  2. Posted Messages


    I am running GW 2012 SP1 on SUSE 10 OES2
Labels (2)
0 Likes
8 Replies
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: Opening attachments in posted message using webaccess

Hi

I've just done a test on GW2012 on OES11. Directly on the Linux interface running Firefox if I opened an attachment, clicking on the "file" menu gave me the option of saving the file.

Let me do some more testing when I'm back in the office on Monday morning.

Cheers,
Laura Buckley

Views/comments expressed here are entirely my own.
If you find this post helpful, please show your appreciation and click on "Like" below...
0 Likes
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: Opening attachments in posted message using webaccess

Hi,

I can confirm that in WebAccess an attachment in a posted message can't be saved or opened.

Let me see if I can get this reported for you.

Cheers,
Laura Buckley

Views/comments expressed here are entirely my own.
If you find this post helpful, please show your appreciation and click on "Like" below...
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Opening attachments in posted message using webaccess

laurabuckley;2258033 wrote:
Hi,

I can confirm that in WebAccess an attachment in a posted message can't be saved or opened.

Let me see if I can get this reported for you.

Cheers,


Yes, please, this is driving me insane.
0 Likes
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: Opening attachments in posted message using webaccess

Hi

Novell have confirmed that this is a bug and it is reported through the correct channels: Bug 818418

Cheers,
Laura Buckley

Views/comments expressed here are entirely my own.
If you find this post helpful, please show your appreciation and click on "Like" below...
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Opening attachments in posted message using webaccess

Was this issue fixed in 2012 SP3?
0 Likes
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: Opening attachments in posted message using webaccess

Hi,

Let me ask around in the back rooms.... I'll let you know what I find out.

Cheers,
Laura Buckley

Views/comments expressed here are entirely my own.
If you find this post helpful, please show your appreciation and click on "Like" below...
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Opening attachments in posted message using webaccess

It looks like this issue persists in SP3. Very disappointing!
0 Likes
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: Opening attachments in posted message using webaccess

Hi,

I will raise this with Novell as it is already registered as a bug.

Cheers,
Laura Buckley

Views/comments expressed here are entirely my own.
If you find this post helpful, please show your appreciation and click on "Like" below...
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.