Welcome Serena Central users! CLICK HERE
The migration of the Serena Central community is currently underway. Be sure to read THIS MESSAGE to get your new login set up to access your account.
khotze Absent Member.
Absent Member.
837 views

PO state shows down. No mail to devices.

We moved a PO to new server this weekend and now the state shows as down from the GroupWise connector page. I can telnet to the server on port 7191. Any suggestions?
Labels (1)
0 Likes
1 Reply
jmarton2 Absent Member.
Absent Member.

Re: PO state shows down. No mail to devices.

khotze wrote:

> We moved a PO to new server this weekend and now the state shows as
> down from the GroupWise connector page. I can telnet to the server
> on port 7191. Any suggestions?


Does the new server have a different IP from the old server? If so,
have you changed the POA SOAP URL in the properties of the GW connector?

--
Novell Knowledge Partner
Enhancement Requests: http://www.novell.com/rms

Joe Marton Emeritus Knowledge Partner
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.