Absent Member.
Absent Member.
1199 views

Resource owner doesn't receive notifications

We're on Win7 and WinXP, GW8 and GW7 respectively.

Before we upgraded the server to GroupWise 8, this user (on WinXP, GW7) was receiving notifications from the resource that she owns. She had added herself to the proxy list and checked the 2 boxes re notifications. When we upgraded the server to GW8, she stopped receiving notification. I was hoping when she got the Win7 computer with GW8, that she would start receiving notifications again. She has not. I have repaired the resource and her mailboxes, no difference.

Does anyone have any ideas?

E Powell
Austin, tX
Labels (2)
0 Likes
1 Reply
Absent Member.
Absent Member.

* elongp wrote, On 05/03/2011 06:36 PM:
> SHE HAD
> ADDED HERSELF TO THE PROXY LIST AND CHECKED THE 2 BOXES RE
> NOTIFICATIONS.


Delete all the notification configuration, shut down the GW client, and configure it again.

Uwe

--
Novell Knowledge Partner (NKP)
Please don't send me support related e-mail unless I ask you to do so.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.