Cadet 1st Class
Cadet 1st Class
307 views

Sending http request to external API via c3p0

Jump to solution

Hi,

I'm trying to send an http request to external API via the C3P0 after I've registered my C3P0 with my GroupWise client but the connection to the external API get disconnected.

I'll really appreciate if anyone can help me with this issue.

0 Likes
1 Solution

Accepted Solutions
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

@Bongani Gama 

Hi Bongani,

I recommend that you post this in the developer forum found here:

https://community.microfocus.com/t5/GroupWise-Developer-Discussions/bd-p/GWDEV

Cheers,

Laura

 

 

 

Laura Buckley

Views/comments expressed here are entirely my own.
If you find this post helpful, please show your appreciation and click on "Like" below...

View solution in original post

0 Likes
2 Replies
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

@Bongani Gama 

Hi Bongani,

I recommend that you post this in the developer forum found here:

https://community.microfocus.com/t5/GroupWise-Developer-Discussions/bd-p/GWDEV

Cheers,

Laura

 

 

 

Laura Buckley

Views/comments expressed here are entirely my own.
If you find this post helpful, please show your appreciation and click on "Like" below...

View solution in original post

0 Likes
Cadet 1st Class
Cadet 1st Class

Hi Laura

Thanks for the feedback.

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.