Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
825 views

Signature disappears

Have a couple of users that are using GroupWise 2012 SP1, have always had their signature prompt before adding, today their signature is gone. I can create a new signature, but prompt before adding does NOT work, must choose Always add. New Signature I create also loses all formatting. Tried running GWCHECK on these users but didn't make any difference.
Labels (2)
0 Likes
3 Replies
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Signature disappears

Did more testing. Tried different computer, same problem, so doesn't seem to be install or profile. Also tried webaccess, didn't seem to make any changes at client.
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Signature disappears

I encountered a very similar issue and did the following to resolve it ... I was using Internet Explorer 9 for my browser and selected Tools, Compatibility View Settings. Then, I removed the current web address for GroupWise (the main domain) from this list. For example, I log into gw.wicourts.gov. I removed the entry of 'wicourts.gov' from the list and then was able to successfully get my signature to appear.
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Signature disappears

What we have found with GW12 is that the signature HAS to be named GROUPWISE and then it will stay.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.