Highlighted
Trusted Contributor.
Trusted Contributor.
449 views

System overview showing 'not running' agents in red randomly

Hi,
In the GroupWise Admin web console, under system overview, the remote domains (Site to Site VPN, different IP subnet, routing and link is all fine) are showing with Red crosses all of a sudden. If I click the Refresh button, they stay red, but leaving the page open shows them go green again after a short while. They also then go back to red as their own leisure. This would indicate connectivity issues, but the link is good, and nothing has change with the router/firewall or the GW software. (14.2).

Any theories anybody? SLES at both ends, servers not been updated or anything, and I've never seen this before until the last week or so. GroupWise seems just fine, no issues delivering across domains, seemingly no lag or delay, just annoying as it catches your eye every time you load the admin page now.

It's the same from either side, the admin console at site B shows the 2 domains at Site A as not running, then at site A it shows the single domain at site B as not running.

Thanks, Alan
Labels (1)
0 Likes
3 Replies
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: System overview showing 'not running' agents in red rand

Hi Alan,

That is a communication issue. The domain you are connected to in the Admin Console queries the other agents... no response = red alert.

Cheers,
Laura Buckley

Views/comments expressed here are entirely my own.
If you find this post helpful, please show your appreciation and click on "Like" below...
0 Likes
Highlighted
Trusted Contributor.
Trusted Contributor.

Re: System overview showing 'not running' agents in red rand

Thanks Laura. Do we know what port(s) might be involved in deeming a loss of connectivity? The link is up constantly throughout, you can leave a ping running between servers and no drops occur, yet the console shows them red randomly.
0 Likes
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: System overview showing 'not running' agents in red rand

Hi,

It polls the http/https ports for the agents.

Cheers,
Laura Buckley

Views/comments expressed here are entirely my own.
If you find this post helpful, please show your appreciation and click on "Like" below...
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.