Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
2728 views

Unable to Sync Messages with GroupWise Connector

I have been playing around with the Mobility Pack preview (Build r1.58) off an on for a number of days now. I seem to be able to get mobile devices to sync with the mobility connector, but no messages will come across. If I look at Connector Monitoring Information page for the mobility connector, it will show my user account and the device with a sync state of Failed.

Here are a some of the things that I tried already:


  • Switching from SP1 to the GA release of SLES.
  • Replacing the self-signed certificate with one signed by our CA.
  • Generating a new trusted application key.
  • Using admin for the LDAP connection, rather than a limited user.
  • Disabling the firewall on both the POA and the datasync servers.
  • Having another user setup their account to make sure the problem isn't unique to me.
  • Reinstalling either just the Mobility Pack or both the Mobility Pack and SLES about 10 times.


I am currently trying to run the datasync server on SLES 11 GA 64-Bit with all pre SP1 patches applied. I created a separate PO in our GroupWise system on its own server so that I could run the SP2 beta POA without moving our whole GroupWise system over to beta code. I have only my account and a couple others in the PO.

I am able to connect to the POA though SOAP using Evolution on a Linux box, so I know that it is accessible and generally works. Also, when I configure the Mobility Pack after installing, the configuration program doesn't have a problem connecting to the POA with the provided trusted application key.

So far, I have mostly been trying to connect an emulated Android 2.1 device to the mobility connector, though I have tried a Windows Mobile PDA as well.

I have some excepts from the default.pipeline1.groupwise.log and default.pipeline1.groupwise-AppInterface.log files:

2010-06-30 16:53:08.725 DEBUG [CP WSGIServer Thread-28] [sink:42] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] about to send query, destID = default.pipel
ine1.groupwise, my ID = default.pipeline1.groupwise
2010-06-30 16:53:08.863 DEBUG [CP WSGIServer Thread-28] [sink:44] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] direct query to AI, result = <event version
="1">
<metadata>
<type>query</type>
<destination>default.pipeline1.groupwise</destination>
<origin>default.pipeline1.mobility</origin>
<originType>mobility</originType>
<timestamp>Wed, 30 Jun 2010 16:53:08 CDT</timestamp>
<id>default.pipeline1.mobility-source-soapbridge.dec905f6849111dfbeb8005056b25640</id>
</metadata>
<item>
<query>
<syncFolders>1</syncFolders>
<createCursorParams>
<filter>
<element>
<op>and</op>
<element>
<op>gt</op>
<field>created</field>
<value>2010-06-29T00:00:00Z</value>
</element>
<element>
<op>isOf</op>
<field>@type</field>
<value>Mail</value>
</element>
<element>
<op>isOf</op>
<field>source</field>
<value>received sent draft personal</value>
</element>
</element>
</filter>
<view>default message peek attachments recipients</view>
</createCursorParams>
<readCursorParams>
<count>20</count>
</readCursorParams>
</query>
<result>Failure Calling Sync Query Function: Error occurred during direct query function call for user: calvertc</result>
</item>
</event>
(type <class 'suds.sax.text.Text'>)





2010-06-30 16:53:08.729 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3] [GenericApplicationInterface:116] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Direct query receive
d: <event version="1">
<metadata>
<type>query</type>
<destination>default.pipeline1.groupwise</destination>
<origin>default.pipeline1.mobility</origin>
<originType>mobility</originType>
<timestamp>Wed, 30 Jun 2010 16:53:08 CDT</timestamp>
<id>default.pipeline1.mobility-source-soapbridge.dec905f6849111dfbeb8005056b25640</id>
</metadata>
<item>
<query>
<action>sync</action>
<directQueryUsername>CalvertC</directQueryUsername>
<syncFolders>1</syncFolders>
<createCursorParams>
<filter>
<element>
<op>and</op>
<element>
<op>gt</op>
<field>created</field>
<value>2010-06-29T00:00:00Z</value>
</element>
<element>
<op>isOf</op>
<field>@type</field>
<value>Mail</value>
</element>
<element>
<op>isOf</op>
<field>source</field>
<value>received sent draft personal</value>
</element>
</element>
</filter>
<view>default message peek attachments recipients</view>
</createCursorParams>
<readCursorParams>
<count>20</count>
</readCursorParams>
</query>
</item>
</event>

2010-06-30 16:53:08.729 INFO [CP WSGIServer Thread-3] [AppInterface:863] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Direct query received: CalvertC (syn
c)
2010-06-30 16:53:08.730 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3] [gwsoap:383] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] About to use soap client 21051088 for met
hod getFolderListRequest
2010-06-30 16:53:08.857 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3] [gwsoap:438] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] SOAP method getFolderListRequest returned
0 for user calvertc
2010-06-30 16:53:08.857 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3] [gwsoap:487] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Done with soap client 21051088 for method
getFolderListRequest
2010-06-30 16:53:08.858 WARNING [CP WSGIServer Thread-3] [AppInterface:976] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Unable to retreive folders list f
or user calvertc
2010-06-30 16:53:08.858 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3] [AppInterface:977] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Folder list XML was: <?xml version=
"1.0" encoding="UTF-8"?><SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema
-instance"> <SOAP-ENV:Header> </SOAP-ENV:Header> <SOAP-ENV:Body> <gwm:getFolderListResponse xmlns:gwm="
http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/methods" xmlns:gwt="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/types"><gwm:status><gwt:code>59920</g
wt:code><gwt:description>Missing session string</gwt:description></gwm:status></gwm:getFolderListResponse> </SOAP-ENV:Body> </SOAP-ENV
:Envelope>
2010-06-30 16:53:08.858 ERROR [CP WSGIServer Thread-3] [AppInterface:1026] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] sync: Error occurred during direct
query function call for user: calvertc. Error ApplicationInterface instance has no attribute 'looger'
2010-06-30 16:53:08.858 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3] [util:248] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] EXCEPTION: ********************
2010-06-30 16:53:08.858 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3] [util:251] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] EXCEPTION: Traceback (most recent call last
):
2010-06-30 16:53:08.859 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3] [util:251] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] EXCEPTION: File "syncengine/connectors/gr
oupwise/bin/AppInterface.py", line 978, in sync
2010-06-30 16:53:08.859 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3] [util:251] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] EXCEPTION: AttributeError: ApplicationInter
face instance has no attribute 'looger'
2010-06-30 16:53:08.859 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3] [util:252] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] EXCEPTION: ********************



It looks like the GroupWise connector is trying to query an undefined attribute.

Any ideas?
Labels (1)
0 Likes
4 Replies
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Unable to Sync Messages with GroupWise Connector

Is it only your user account. What if you add an other user account? Does
that also fail?

Regards
MJ

>>> On Wednesday, June 30, 2010 at 04:56 PM, in message

<ccalvert.4de63b@no-mx.forums.novell.com>,
ccalvert<ccalvert@no-mx.forums.novell.com> wrote:

> I have been playing around with the Mobility Pack preview (Build r1.58)
> off an on for a number of days now. I seem to be able to get mobile
> devices to sync with the mobility connector, but no messages will come
> across. If I look at Connector Monitoring Information page for the
> mobility connector, it will show my user account and the device with a
> sync state of Failed.
>
> Here are a some of the things that I tried already:
>
>
> - Switching from SP1 to the GA release of SLES.
> - Replacing the self-signed certificate with one signed by our CA.
> - Generating a new trusted application key.
> - Using admin for the LDAP connection, rather than a limited user.
> - Disabling the firewall on both the POA and the datasync servers.
> - Having another user setup their account to make sure the problem
> isn't unique to me.
> - Reinstalling either just the Mobility Pack or both the Mobility
> Pack and SLES about 10 times.
>
>
> I am currently trying to run the datasync server on SLES 11 GA 64-Bit
> with all pre SP1 patches applied. I created a separate PO in our
> GroupWise system on its own server so that I could run the SP2 beta POA
> without moving our whole GroupWise system over to beta code. I have
> only my account and a couple others in the PO.
>
> I am able to connect to the POA though SOAP using Evolution on a Linux
> box, so I know that it is accessible and generally works. Also, when I
> configure the Mobility Pack after installing, the configuration program
> doesn't have a problem connecting to the POA with the provided trusted
> application key.
>
> So far, I have mostly been trying to connect an emulated Android 2.1
> device to the mobility connector, though I have tried a Windows Mobile
> PDA as well.
>
> I have some excepts from the default.pipeline1.groupwise.log and
> default.pipeline1.groupwise-AppInterface.log files:
>
>
> Code:
> --------------------
> 2010-06-30 16:53:08.725 DEBUG [CP WSGIServer Thread-28] [sink:42]

[userID:]
> [eventID:] [objectID:] [] about to send query, destID = default.pipel
> ine1.groupwise, my ID = default.pipeline1.groupwise
> 2010-06-30 16:53:08.863 DEBUG [CP WSGIServer Thread-28] [sink:44]

[userID:]
> [eventID:] [objectID:] [] direct query to AI, result = <event version
> ="1">
> <metadata>
> <type>query</type>
> <destination>default.pipeline1.groupwise</destination>
> <origin>default.pipeline1.mobility</origin>
> <originType>mobility</originType>
> <timestamp>Wed, 30 Jun 2010 16:53:08 CDT</timestamp>
>
>

<id>default.pipeline1.mobility-source-soapbridge.dec905f6849111dfbeb8005056b
256
> 40</id>
> </metadata>
> <item>
> <query>
> <syncFolders>1</syncFolders>
> <createCursorParams>
> <filter>
> <element>
> <op>and</op>
> <element>
> <op>gt</op>
> <field>created</field>
> <value>2010-06-29T00:00:00Z</value>
> </element>
> <element>
> <op>isOf</op>
> <field>@type</field>
> <value>Mail</value>
> </element>
> <element>
> <op>isOf</op>
> <field>source</field>
> <value>received sent draft personal</value>
> </element>
> </element>
> </filter>
> <view>default message peek attachments recipients</view>
> </createCursorParams>
> <readCursorParams>
> <count>20</count>
> </readCursorParams>
> </query>
> <result>Failure Calling Sync Query Function: Error occurred during

direct
> query function call for user: calvertc</result>
> </item>
> </event>
> (type <class 'suds.sax.text.Text'>)
> --------------------
>
>
>
>
>
> Code:
> --------------------
>
> 2010-06-30 16:53:08.729 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3]
> [GenericApplicationInterface:116] [userID:] [eventID:] [objectID:] []

Direct
> query receive
> d: <event version="1">
> <metadata>
> <type>query</type>
> <destination>default.pipeline1.groupwise</destination>
> <origin>default.pipeline1.mobility</origin>
> <originType>mobility</originType>
> <timestamp>Wed, 30 Jun 2010 16:53:08 CDT</timestamp>
>
>

<id>default.pipeline1.mobility-source-soapbridge.dec905f6849111dfbeb8005056b
256
> 40</id>
> </metadata>
> <item>
> <query>
> <action>sync</action>
> <directQueryUsername>CalvertC</directQueryUsername>
> <syncFolders>1</syncFolders>
> <createCursorParams>
> <filter>
> <element>
> <op>and</op>
> <element>
> <op>gt</op>
> <field>created</field>
> <value>2010-06-29T00:00:00Z</value>
> </element>
> <element>
> <op>isOf</op>
> <field>@type</field>
> <value>Mail</value>
> </element>
> <element>
> <op>isOf</op>
> <field>source</field>
> <value>received sent draft personal</value>
> </element>
> </element>
> </filter>
> <view>default message peek attachments recipients</view>
> </createCursorParams>
> <readCursorParams>
> <count>20</count>
> </readCursorParams>
> </query>
> </item>
> </event>
>
> 2010-06-30 16:53:08.729 INFO [CP WSGIServer Thread-3] [AppInterface:863]


> [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Direct query received: CalvertC (syn
> c)
> 2010-06-30 16:53:08.730 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3] [gwsoap:383]

[userID:]
> [eventID:] [objectID:] [] About to use soap client 21051088 for met
> hod getFolderListRequest
> 2010-06-30 16:53:08.857 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3] [gwsoap:438]

[userID:]
> [eventID:] [objectID:] [] SOAP method getFolderListRequest returned
> 0 for user calvertc
> 2010-06-30 16:53:08.857 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3] [gwsoap:487]

[userID:]
> [eventID:] [objectID:] [] Done with soap client 21051088 for method
> getFolderListRequest
> 2010-06-30 16:53:08.858 WARNING [CP WSGIServer Thread-3]

[AppInterface:976]
> [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Unable to retreive folders list f
> or user calvertc
> 2010-06-30 16:53:08.858 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3]

[AppInterface:977]
> [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Folder list XML was: <?xml version=
> "1.0" encoding="UTF-8"?><SOAP-ENV:Envelope
> xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
> xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema
> -instance"> <SOAP-ENV:Header>

</SOAP-ENV:Header>
> <SOAP-ENV:Body> <gwm:getFolderListResponse xmlns:gwm="
> http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/methods"
>

xmlns:gwt="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/types"><gwm:status><g
wt:co
>de>59920</g
> wt:code><gwt:description>Missing session
> string</gwt:description></gwm:status></gwm:getFolderListResponse>
> </SOAP-ENV:Body> </SOAP-ENV
> :Envelope>
> 2010-06-30 16:53:08.858 ERROR [CP WSGIServer Thread-3]

[AppInterface:1026]
> [userID:] [eventID:] [objectID:] [] sync: Error occurred during direct
> query function call for user: calvertc. Error ApplicationInterface
> instance has no attribute 'looger'
> 2010-06-30 16:53:08.858 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3] [util:248]

[userID:]
> [eventID:] [objectID:] [] EXCEPTION: ********************
> 2010-06-30 16:53:08.858 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3] [util:251]

[userID:]
> [eventID:] [objectID:] [] EXCEPTION: Traceback (most recent call last
> 😞
> 2010-06-30 16:53:08.859 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3] [util:251]

[userID:]
> [eventID:] [objectID:] [] EXCEPTION: File "syncengine/connectors/gr
> oupwise/bin/AppInterface.py", line 978, in sync
> 2010-06-30 16:53:08.859 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3] [util:251]

[userID:]
> [eventID:] [objectID:] [] EXCEPTION: AttributeError: ApplicationInter
> face instance has no attribute 'looger'
> 2010-06-30 16:53:08.859 DEBUG [CP WSGIServer Thread-3] [util:252]

[userID:]
> [eventID:] [objectID:] [] EXCEPTION: ********************
>
> --------------------
>
>
>
> It looks like the GroupWise connector is trying to query an undefined
> attribute.
>
> Any ideas?

0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Unable to Sync Messages with GroupWise Connector

I tried a second account, and it seems to have the same problem.
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Unable to Sync Messages with GroupWise Connector

Remove the user from Mobility Pack completely.
Run database maintenance with deldupfolders until all errors are repaired.
Then add the user back to Mobility Pack. It did wonders with 2 accounts having problems retrieving folders list.

Kent
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Unable to Sync Messages with GroupWise Connector

I thought that was probably going to fix it, because after checking my account, I saw that I did have duplicate folder errors. I ran the deldupfolders option and it fixed that problem, but I am still unable to get datasync to work.

I tried creating a completely new GroupWise account and set that up with datasync, but even that account doesn't sync.

After setting up the test account, I got digging into the log files a bit more and checked the default.pipeline1.mobility-AppInterface.log file. Both the new mailtest account that I created and my user account have a line about the user not having a GroupWise account. I did try regrafting my GroupWise account to my eDirectory account, just to see, but it didn't make any difference. Here is an excerpt:


2010-07-02 10:46:58.118 DEBUG [Thread-20] [backgroundWorkMonitor:76] [userID:cn=CalvertC,ou=Staff,o=WSD] [eventID:] [objectID:] [Monitor] Initial Sync for user: cn=CalvertC,ou=Staff,o=WSD
2010-07-02 10:46:58.119 DEBUG [Thread-20] [backgroundWorkMonitor:1158] [userID:cn=CalvertC,ou=Staff,o=WSD] [eventID:] [objectID:] [Monitor] Returned Device DeviceID: bcda6fed85f011dfbeb9005056b25640 | User: cn=CalvertC,ou=Staff,o=WSD | Desc:
2010-07-02 10:46:58.119 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:869] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Attempting to acquire lock for engineConnections
2010-07-02 10:46:58.119 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:871] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Acquired lock for engineConnections
2010-07-02 10:46:58.119 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:888] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Releasing lock for engineConnections
2010-07-02 10:46:58.120 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:890] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Released lock for engineConnections
2010-07-02 10:46:58.120 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:891] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Using engine connection 27142336
2010-07-02 10:46:58.148 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:910] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Releasing engine connection 27142336
2010-07-02 10:46:58.148 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:869] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Attempting to acquire lock for engineConnections
2010-07-02 10:46:58.149 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:871] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Acquired lock for engineConnections
2010-07-02 10:46:58.149 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:888] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Releasing lock for engineConnections
2010-07-02 10:46:58.149 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:890] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Released lock for engineConnections
2010-07-02 10:46:58.149 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:891] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Using engine connection 27142336
2010-07-02 10:46:58.367 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:910] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Releasing engine connection 27142336
2010-07-02 10:46:58.367 DEBUG [Thread-20] [backgroundWorkMonitor:346] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Email Sync Result for user: cn=CalvertC,ou=Staff,o=WSD
2010-07-02 10:46:58.368 DEBUG [Thread-20] [backgroundWorkMonitor:347] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Email Sync Result: <event version="1">
<metadata>
<type>query</type>
<destination>default.pipeline1.groupwise</destination>
<origin>default.pipeline1.mobility</origin>
<originType>mobility</originType>
<timestamp>Fri, 02 Jul 2010 10:46:58 CDT</timestamp>
<id>default.pipeline1.mobility-source-soapbridge.0c272bc685f111dfbeb9005056b25640</id>
</metadata>
<item>
<query>
<syncFolders>1</syncFolders>
<createCursorParams>
<filter>
<element>
<op>and</op>
<element>
<op>gt</op>
<field>created</field>
<value>2010-07-01T00:00:00Z</value>
</element>
<element>
<op>isOf</op>
<field>@type</field>
<value>Mail</value>
</element>
<element>
<op>isOf</op>
<field>source</field>
<value>received sent draft personal</value>
</element>
</element>
</filter>
<view>default message peek attachments recipients</view>
</createCursorParams>
<readCursorParams>
<count>20</count>
</readCursorParams>
</query>
<result>Failure Calling Sync Query Function: Error occurred during direct query function call for user: calvertc</result>
</item>
</event>

2010-07-02 10:46:58.368 ERROR [Thread-20] [backgroundWorkMonitor:361] [userID:cn=CalvertC,ou=Staff,o=WSD] [eventID:] [objectID:] [Monitor] Problem syncing e-mail for user - cn=CalvertC,ou=Staff,o=WSD: User does not appear to have a GroupWise account: cn=CalvertC,ou=Staff,o=WSD
2010-07-02 10:46:58.378 DEBUG [Thread-20] [backgroundWorkMonitor:233] [userID:cn=CalvertC,ou=Staff,o=WSD] [eventID:] [objectID:] [Monitor] Retry Initial Sync for user: cn=CalvertC,ou=Staff,o=WSD
2010-07-02 10:47:58.380 DEBUG [Thread-20] [backgroundWorkMonitor:76] [userID:cn=CalvertC,ou=Staff,o=WSD] [eventID:] [objectID:] [Monitor] Initial Sync for user: cn=CalvertC,ou=Staff,o=WSD
2010-07-02 10:47:58.381 DEBUG [Thread-20] [backgroundWorkMonitor:1158] [userID:cn=CalvertC,ou=Staff,o=WSD] [eventID:] [objectID:] [Monitor] Returned Device DeviceID: bcda6fed85f011dfbeb9005056b25640 | User: cn=CalvertC,ou=Staff,o=WSD | Desc:
2010-07-02 10:47:58.381 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:869] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Attempting to acquire lock for engineConnections
2010-07-02 10:47:58.381 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:871] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Acquired lock for engineConnections
2010-07-02 10:47:58.381 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:888] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Releasing lock for engineConnections
2010-07-02 10:47:58.381 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:890] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Released lock for engineConnections
2010-07-02 10:47:58.381 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:891] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Using engine connection 27142336
2010-07-02 10:47:58.409 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:910] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Releasing engine connection 27142336
2010-07-02 10:47:58.410 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:869] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Attempting to acquire lock for engineConnections
2010-07-02 10:47:58.410 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:871] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Acquired lock for engineConnections
2010-07-02 10:47:58.410 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:888] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Releasing lock for engineConnections
2010-07-02 10:47:58.410 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:890] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Released lock for engineConnections
2010-07-02 10:47:58.410 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:891] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Using engine connection 27142336
2010-07-02 10:47:58.873 DEBUG [Thread-20] [GenericApplicationInterface:910] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Releasing engine connection 27142336
2010-07-02 10:47:58.873 DEBUG [Thread-20] [backgroundWorkMonitor:346] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Email Sync Result for user: cn=CalvertC,ou=Staff,o=WSD
2010-07-02 10:47:58.873 DEBUG [Thread-20] [backgroundWorkMonitor:347] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Email Sync Result: <event version="1">
<metadata>
<type>query</type>
<destination>default.pipeline1.groupwise</destination>
<origin>default.pipeline1.mobility</origin>
<originType>mobility</originType>
<timestamp>Fri, 02 Jul 2010 10:47:58 CDT</timestamp>
<id>default.pipeline1.mobility-source-soapbridge.3012580885f111dfbeb9005056b25640</id>
</metadata>
<item>
<query>
<syncFolders>1</syncFolders>
<createCursorParams>
<filter>
<element>
<op>and</op>
<element>
<op>gt</op>
<field>created</field>
<value>2010-07-01T00:00:00Z</value>
</element>
<element>
<op>isOf</op>
<field>@type</field>
<value>Mail</value>
</element>
<element>
<op>isOf</op>
<field>source</field>
<value>received sent draft personal</value>
</element>
</element>
</filter>
<view>default message peek attachments recipients</view>
</createCursorParams>
<readCursorParams>
<count>20</count>
</readCursorParams>
</query>
<result>Failure Calling Sync Query Function: Error occurred during direct query function call for user: calvertc</result>
</item>
</event>

2010-07-02 10:47:58.874 ERROR [Thread-20] [backgroundWorkMonitor:361] [userID:cn=CalvertC,ou=Staff,o=WSD] [eventID:] [objectID:] [Monitor] Problem syncing e-mail for user - cn=CalvertC,ou=Staff,o=WSD: User does not appear to have a GroupWise account: cn=CalvertC,ou=Staff,o=WSD
Karjel;1994538 wrote:
Remove the user from Mobility Pack completely.
Run database maintenance with deldupfolders until all errors are repaired.
Then add the user back to Mobility Pack. It did wonders with 2 accounts having problems retrieving folders list.

Kent
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.