Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
1109 views

archive stops working

After 6 days or so, is the norm. IM 1.0.4

I notice that I cannot view older archives, yet archive agent appears to
be running OK.

I check the logs and see some update of indeses failed [0x8000F039], and
then complete right below it. And the archives start again and the
process repeats itself.

Any ideas?

How do I start a clean slate ?
Labels (1)
0 Likes
7 Replies
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: archive stops working

Ttye,

It appears that in the past few days you have not received a response to your posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Do a search of our knowledgebase at http://support.novell.com/search/kb_index.jsp
- Check all of the other support tools and options available at http://support.novell.com in both the "free product support" and "paid product support" drop down boxes.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the correct newsgroup. (http://support.novell.com/forums)

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Product Support Forums Team
http://support.novell.com/forums/

0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: archive stops working

I'll ask



Suzanne Miles
Volunteer Sysop, Novell Support Connection
http://support.novell.com/forums/
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: archive stops working


> I notice that I cannot view older archives, yet archive agent appears to
> be running OK.


Is there any error message?

>
> I check the logs and see some update of indeses failed [0x8000F039], and
> then complete right below it. And the archives start again and the
> process repeats itself.
>


can you email the logs to probello at novell.com?



Suzanne Miles
Volunteer Sysop, Novell Support Connection
http://support.novell.com/forums/
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: archive stops working

OK.

Which logs are you (him) interested in ?


>>> Suzanne Miles<smiles@NOSPAMthebisgroup.com> 8/1/2005 5:02 PM >>>


> I notice that I cannot view older archives, yet archive agent appears to
> be running OK.


Is there any error message?

>
> I check the logs and see some update of indeses failed [0x8000F039], and
> then complete right below it. And the archives start again and the
> process repeats itself.
>


can you email the logs to probello at novell.com?



Suzanne Miles
Volunteer Sysop, Novell Support Connection
http://support.novell.com/forums/


0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: archive stops working

>
> > I notice that I cannot view older archives, yet archive agent appears

to
> > be running OK.

>
> Is there any error message?
>
> >
> > I check the logs and see some update of indeses failed [0x8000F039],

and
> > then complete right below it. And the archives start again and the
> > process repeats itself.
> >

>
> can you email the logs to probello at novell.com?
>



I have sent 3 logs for review.

Thanks

0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: archive stops working

Warning: She's on vacation this week.. so you may not get an answer until next
week.




Suzanne Miles
Volunteer Sysop, Novell Support Connection
http://support.novell.com/forums/
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: archive stops working

You need to install the FTF SP5 file. I worked with Novell alot to get ours
fixed. the SP4 Archive agent still had problems. the sp5 one they gave me
has been solid for months now.


<ttye@lason.com> wrote in message
news:OTvFe.8264$Y_1.5524@prv-forum2.provo.novell.com...
> After 6 days or so, is the norm. IM 1.0.4
>
> I notice that I cannot view older archives, yet archive agent appears to
> be running OK.
>
> I check the logs and see some update of indeses failed [0x8000F039], and
> then complete right below it. And the archives start again and the
> process repeats itself.
>
> Any ideas?
>
> How do I start a clean slate ?



0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.