Highlighted
Outstanding Contributor.
Outstanding Contributor.
974 views

setup.cfg no recognized - again

hi,

as every year the new installer won't recognize the setup.cfg. as usual you need to change the version line. for gw 18 change from 18.0 to 14.2 and the setup will recognize the setup.cfg

regards

Norman
BahSIG Bahn-Signalbau GmbH
Labels (1)
0 Likes
5 Replies
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: setup.cfg no recognized - again

Oddly, I've not come across this issue. Very odd.
0 Likes
Highlighted
Outstanding Contributor.
Outstanding Contributor.

Re: setup.cfg no recognized - again

maybe you have different setup.cfg. just checked again on windows 7 and windows 10 clients. mine looks like this:

[GroupWiseSetup]
Version=18.0
;Path=C:\Program Files\Novell\GroupWise
Folder=GroupWise
LaunchMessenger=No
LaunchNotify=Yes
OutlookFirewallException=Yes
GWMailTo=Yes
;IPAddress=x.x.x.x
;IPPort=xxxx
;DefaultIPAddress=x.x.x.x
;DefaultIPPort=xxxx

[ShowSetup]
ShowDialogs=No
ShowProgress=Yes
ShowFinish=No

[Startup]
Notify=Yes

[GWCheck]
InstallGWCheck=Yes
GWCheckEnabled=No

[Languages]
Default=German
BrazilianPortuguese=No
ChineseTraditional=No
ChineseSimplified=No
Czech=No
Danish=No
Dutch=No
English=Yes
Finnish=No
French=No
German=Yes
Hungarian=No
Italian=No
Japanese=No
Korean=No
Norwegian=No
Polish=No
Russian=No
Spanish=No
Swedish=No
Turkish=No
Bulgarian=No
Slovak=No
Slovenian=No


with this config i get install dialogs. after changing to version=14.2 i get no dialogs as set in the cfg.

Norman
BahSIG Bahn-Signalbau GmbH
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: setup.cfg no recognized - again

Am 19.12.2017 um 17:04 schrieb bahsig:
>
> maybe you have different setup.cfg. just checked again on windows 7 and
> windows 10 clients. mine looks like this:
>
>
> Code:
> --------------------
> [...]
> [ShowSetup]
> ShowDialogs=No
> ShowProgress=Yes
> ShowFinish=No
> [...]
>
> with this config i get install dialogs. after changing to version=14.2 i
> get no dialogs as set in the cfg.
>

You know, you have always to change the setup.ini?

EnableLangDlg=N

Gotthard


--
Gotthard Anger
Anwenderbetreuung Netzwerkadministration
Landeskirchenamt der EKM
gotthardanger@no-mx.forums.novell.com
http://forums.novell.com/member.php?u=35038
0 Likes
Highlighted
Outstanding Contributor.
Outstanding Contributor.

Re: setup.cfg no recognized - again

Gotthard Anger;2472532 wrote:
You know, you have always to change the setup.ini?

EnableLangDlg=N

Gotthard


yes i do. 😉

Norman
BahSIG Bahn-Signalbau GmbH
0 Likes
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: setup.cfg no recognized - again

Thanks for the input on this. I just wanted to let you know we did have a customer open a service request reporting this today. Engineering has fixed the issue and it will be available in an FTF either Thursday or Friday. If you want/need the FTF, please open an service request and refer to defect 1080850. It will be included in the official SP1 patch for GW18 in mid to late March
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.