Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
3195 views

user could not login after upgraded to GW8

Hi,

We have several users have problem to login Web Access after we upgraded to GW8.

Most of them would login fine after login to regular GW client.

But one user still have the problem. there is no any error message, just stays on the login screen.

Any suggestion is welcome.

Thank you.
Labels (2)
0 Likes
21 Replies
Highlighted
rpf2 Absent Member.
Absent Member.

Re: user could not login after upgraded to GW8

I'm having a similar issue.

Upgraded from Groupwise 7.0.3 to Groupwise 8 on Netware 6.5

Only one user that I am aware of is having this problem. They enter in the password and it simply deletes anything entered in the password field and stays on the login screen.

I've tried in multiple browsers, - IE, Firefox, Safari as well as multiple workstations. I've run mailbox maintenance on the particular user and still no help.

Any suggestion would be appreciated.

Rich
0 Likes
ahidalgo1 Absent Member.
Absent Member.

Re: user could not login after upgraded to GW8

Hit the account with the GW 8 Windows client and create a test folder or do some folder action.

That has worked for us.

Al

On 3/3/2009 at 12:56 PM, rpf2<rpf2@no-mx.forums.novell.com> wrote:


I'm having a similar issue.

Upgraded from Groupwise 7.0.3 to Groupwise 8 on Netware 6.5

Only one user that I am aware of is having this problem. They enter in
the password and it simply deletes anything entered in the password
field and stays on the login screen.

I've tried in multiple browsers, - IE, Firefox, Safari as well as
multiple workstations. I've run mailbox maintenance on the particular
user and still no help.

Any suggestion would be appreciated.

Rich


--
rpf2
------------------------------------------------------------------------
rpf2's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=36967
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=362440

0 Likes
jpohlman Absent Member.
Absent Member.

Re: user could not login after upgraded to GW8

I've had a couple of these and both of them had some type of error when
I looked at their environment settings in ConsoleOne.

1 had archiving/caching turned on with no local path and the other had
a mailbox size of 1mb.

Both showed a login on the POA with their user id followed by "dos" right
after their first attempt.

ahidalgo;1746330 wrote:
Hit the account with the GW 8 Windows client and create a test folder or do some folder action.

That has worked for us.

Al

On 3/3/2009 at 12:56 PM, rpf2<rpf2@no-mx.forums.novell.com> wrote:


I'm having a similar issue.

Upgraded from Groupwise 7.0.3 to Groupwise 8 on Netware 6.5

Only one user that I am aware of is having this problem. They enter in
the password and it simply deletes anything entered in the password
field and stays on the login screen.

I've tried in multiple browsers, - IE, Firefox, Safari as well as
multiple workstations. I've run mailbox maintenance on the particular
user and still no help.

Any suggestion would be appreciated.

Rich


--
rpf2
------------------------------------------------------------------------
rpf2's Profile: NOVELL FORUMS - View Profile: rpf2
View this thread: user could not login after upgraded to GW8 - NOVELL FORUMS
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Antw: user could not login after upgraded to GW8

Hi,

yesterday I see the same issue.

I found: "Autoarchive" was enabled but no valid archive path and the day
field was grayed out.
I disabled "Autoarchive" and WebAccess worked for this user.

There is a second point: the user works with an GW 6.5 Windows client, I
used the GW 8 HP1 Linux client. I guess, the GW 8 client upgrades the
user???.db file.

Walter


>>> haige<haige@no-mx.forums.novell.com> schrieb am Dienstag, 03. März 2009

um
00:46 in Nachricht <haige.3og32n@no-mx.forums.novell.com>:

> Hi,
>
> We have several users have problem to login Web Access after we
> upgraded to GW8.
>
> Most of them would login fine after login to regular GW client.
>
> But one user still have the problem. there is no any error message,
> just stays on the login screen.
>
> Any suggestion is welcome.
>
> Thank you.

0 Likes
dspender Absent Member.
Absent Member.

Re: user could not login after upgraded to GW8

I am having the same thing happen after upgrading to GW8 with one user.

User cannot login to web access.

Client works fine.

Verify/Fix/Rebuild yielded no results.

Other issues mentioned here like autoarchive are nonexistant. Tried creating a folder in the cabinet, messed with settings. Nothing seems to fix this.

Any other ideas?
0 Likes
kpalagiri Absent Member.
Absent Member.

Re: user could not login after upgraded to GW8

We fixed a problem that broke Login for some users in 8.0.0 HP2. It (HP2) will be out shortly. Are you interested in trying out a pre-release patch to validate this fix?

Kiran. kpalagiri@novell.com GroupWise WebAccess
0 Likes
jon_spangler Absent Member.
Absent Member.

Re: user could not login after upgraded to GW8

Kiran,

When you say that HP2 will be out shortly, do you think that might be in the next month or so?

And then SP1 by the end of the year?

Aloha,
Jonathan

kpalagiri;1780865 wrote:
We fixed a problem that broke Login for some users in 8.0.0 HP2. It (HP2) will be out shortly. Are you interested in trying out a pre-release patch to validate this fix?
0 Likes
kpalagiri Absent Member.
Absent Member.

Re: user could not login after upgraded to GW8

Yes, HP2 will be out in the next few days. About the SP1 date, we are targeting it for the last Fiscal quarter...

Kiran. kpalagiri@novell.com GroupWise WebAccess
0 Likes
dspender Absent Member.
Absent Member.

Re: user could not login after upgraded to GW8

kpalagiri;1780865 wrote:
We fixed a problem that broke Login for some users in 8.0.0 HP2. It (HP2) will be out shortly. Are you interested in trying out a pre-release patch to validate this fix?


We can wait a week or so for the official patch... but if its likely to be longer than that, sure, I'll give it a try!!
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Antw: Re: user could not login after upgraded to GW8

Dear Kiran,

i'm waiting with an open call more than a mounth. Maybe you can give me access to HP2.

Thanks,
Bodo

=============================ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðMEBSware Informatik GmbHðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðBodo SchulzðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWððWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðBodo.Schulz@MEBSware.DEðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðwww.mebsware.deðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð=============================


>>>

Von: kpalagiri<kpalagiri@no-mx.forums.novell.com>
An:novell.support.groupwise.8x.web-access
Datum: 24.04.2009 21:56
Betreff: Re: user could not login after upgraded to GW8

We fixed a problem that broke Login for some users in 8.0.0 HP2. It
(HP2) will be out shortly. Are you interested in trying out a
pre-release patch to validate this fix?


--
Kiran.
kpalagiri@novell.com
GroupWise WebAccess
------------------------------------------------------------------------
kpalagiri's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=684
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=362440
0 Likes
jon_spangler Absent Member.
Absent Member.

Re: user could not login after upgraded to GW8

kpalagiri;1781566 wrote:
Yes, HP2 will be out in the next few days. About the SP1 date, we are targeting it for the last Fiscal quarter...


Kiran,

It has now been a few days.... is HP2 going to be published in the download patches area on your website?

Do we have to call Novell support and ask for HP2?
0 Likes
jmarton2 Absent Member.
Absent Member.

Re: user could not login after upgraded to GW8

On Tue, 05 May 2009 13:46:03 +0000, jon spangler wrote:

> Do we have to call Novell support and ask for HP2?


HP2 has not yet been released.



--
Joe Marton
Novell Knowledge Partner
SUSE Linux Enterprise 11 is ready for action.

Joe Marton Emeritus Knowledge Partner
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Antw: Re: user could not login after upgraded to GW8

Dear Joe,

is it possible, that user with this "feature" could test HP2?

Bodo

=============================ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðMEBSware Informatik GmbHðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðBodo SchulzðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWððWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðBodo.Schulz@MEBSware.DEðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðwww.mebsware.deðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð=============================


>>>

Von: Joseph Marton<jmarton@no-mx.forums.novell.com>
An:novell.support.groupwise.8x.web-access
Datum: 05.05.2009 15:53
Betreff: Re: user could not login after upgraded to GW8
On Tue, 05 May 2009 13:46:03 +0000, jon spangler wrote:


> Do we have to call Novell support and ask for HP2?


HP2 has not yet been released.



--
Joe Marton
Novell Knowledge Partner
SUSE Linux Enterprise 11 is ready for action.
0 Likes
jon_spangler Absent Member.
Absent Member.

Re: Antw: Re: user could not login after upgraded to GW8

Bodo Schulz;1785216 wrote:
Dear Kiran,

i'm waiting with an open call more than a mounth. Maybe you can give me access to HP2.

Thanks,
Bodo



Did you ever get HP2 yet Bodo?
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.