jmarton2 Absent Member.
Absent Member.

Re: Antw: Re: user could not login after upgraded to GW8

On Thu, 07 May 2009 09:25:04 +0000, Bodo Schulz wrote:

> is it possible, that user with this "feature" could test HP2?


Sure... once HP2 has been released. 🙂



--
Joe Marton
Novell Knowledge Partner
SUSE Linux Enterprise 11 is ready for action.

Joe Marton Emeritus Knowledge Partner
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Antw: Re: user could not login after upgraded to GW8

Dear Jon,

i never get HP2. Today it seems to be usual, to open calls for money, isolate a feature and find a solution by myself in the next hot patch (a long time later!). I have no idea, what to tell my customers any more.

Regards,
Bodo

=============================ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðMEBSware Informatik GmbHðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðBodo SchulzðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWððWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðBodo.Schulz@MEBSware.DEðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðwww.mebsware.deðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð=============================


>>>

Von: jon spangler<jon_spangler@no-mx.forums.novell.com>
An:novell.support.groupwise.8x.web-access
Datum: 07.05.2009 13:06
Betreff: Re: user could not login after upgraded to GW8

Bodo Schulz;1785216 Wrote:

> Dear Kiran,
>
> i'm waiting with an open call more than a mounth. Maybe you can give me
> access to HP2.
>
> Thanks,
> Bodo
>
>


Did you ever get HP2 yet Bodo?


--
jon_spangler
------------------------------------------------------------------------
jon_spangler's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=14990
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=362440
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: user could not login after upgraded to GW8

Got same issue with some users not able to login. Our current fix is to make a minor change in their Signature file (usually add a new blank line) using GWise fat client, then save it. After this, login using WebAccess.

Jim

>>> haige<haige@no-mx.forums.novell.com> 3/2/2009 5:46 PM >>>


Hi,

We have several users have problem to login Web Access after we
upgraded to GW8.

Most of them would login fine after login to regular GW client.

But one user still have the problem. there is no any error message,
just stays on the login screen.

Any suggestion is welcome.

Thank you.


--
haige
------------------------------------------------------------------------
haige's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=7416
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=362440
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: user could not login after upgraded to GW8

Now got same issue with other users where our minor fix will not work. As it is right now, we have a few users who cannot login. Done user database fix to no avail.

Jim

>>> Jim<jim@nospam.ca> 5/11/2009 4:05 PM >>>


Got same issue with some users not able to login. Our current fix is to make a minor change in their Signature file (usually add a new blank line) using GWise fat client, then save it. After this, login using WebAccess.

Jim

>>> haige<haige@no-mx.forums.novell.com> 3/2/2009 5:46 PM >>>


Hi,

We have several users have problem to login Web Access after we
upgraded to GW8.

Most of them would login fine after login to regular GW client.

But one user still have the problem. there is no any error message,
just stays on the login screen.

Any suggestion is welcome.

Thank you.


--
haige
------------------------------------------------------------------------
haige's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=7416
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=362440
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Antw: Re: user could not login after upgraded to GW8

Dear Jim,

modifying signature would not help.

Thanks,
Bodo

=============================ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðMEBSware Informatik GmbHðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðBodo SchulzðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWððWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðBodo.Schulz@MEBSware.DEðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðwww.mebsware.deðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð6ðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWðWð=============================


>>>

Von: Jim<jim@nospam.ca>
An:novell.support.groupwise.8x.web-access
Datum: 11.05.2009 23:05
Betreff: Re: user could not login after upgraded to GW8

Got same issue with some users not able to login. Our current fix is to make a minor change in their Signature file (usually add a new blank line) using GWise fat client, then save it. After this, login using WebAccess.

Jim


>>> haige<haige@no-mx.forums.novell.com> 3/2/2009 5:46 PM >>>


Hi,

We have several users have problem to login Web Access after we
upgraded to GW8.

Most of them would login fine after login to regular GW client.

But one user still have the problem. there is no any error message,
just stays on the login screen.

Any suggestion is welcome.

Thank you.


--
haige
------------------------------------------------------------------------
haige's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=7416
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=362440
0 Likes
kpalagiri Absent Member.
Absent Member.

Re: Antw: Re: user could not login after upgraded to GW8

Folks, GW8 HP2 will be released this week and we kindly request you to apply this patch as soon as possible. We hope the login issue is resolved in this update and if it's not, please report back and we will try to get put it in high gear.

Kiran. kpalagiri@novell.com GroupWise WebAccess
0 Likes
srann Absent Member.
Absent Member.

Re: user could not login after upgraded to GW8

kpalagiri;1780865 wrote:
We fixed a problem that broke Login for some users in 8.0.0 HP2. It (HP2) will be out shortly. Are you interested in trying out a pre-release patch to validate this fix?

I am using Mac Snow Leopard OS x 10.6.2 and cannot access the GW 8 webaccess since the upgrade fro GW 7. I can use Safari or Firefox, but neither works. Please advise???
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.