rrawson Honored Contributor.
Honored Contributor.
383 views

Approval Activity Error

2018-10-26 12:11:52,507 DEBUG [com.novell.soa.af.impl.core.DataItemEvaluator] (RBPM pool-1-workflow engine-ND-thread-10) [RBPM] evaluating target expression: wi.createXPath("flow-data/AD_EXTERNAL/statusCode").setValue("200")
2018-10-26 12:11:52,507 DEBUG [com.novell.soa.af.impl.core.DataItemEvaluator] (RBPM pool-1-workflow engine-ND-thread-10) [RBPM] result: com.novell.soa.script.mozilla.javascript.Undefined@4c681682
2018-10-26 12:11:52,507 DEBUG [com.novell.soa.af.impl.core.DataItemEvaluator] (RBPM pool-1-workflow engine-ND-thread-10) [RBPM] evaluating target expression: wi.createXPath("flow-data/AD_EXTERNAL/contentType").setValue("application/json;charset=UTF-8")
2018-10-26 12:11:52,507 DEBUG [com.novell.soa.af.impl.core.DataItemEvaluator] (RBPM pool-1-workflow engine-ND-thread-10) [RBPM] result: com.novell.soa.script.mozilla.javascript.Undefined@4c681682
2018-10-26 12:11:52,508 DEBUG [com.novell.soa.af.impl.core.DataItemEvaluator] (RBPM pool-1-workflow engine-ND-thread-10) [RBPM] evaluating target expression: wi.createXPath("flow-data/AD_EXTERNAL/content").setValue("{\"result\":{\"status_sys_id\":\"c4a19a4bdb9da380b30af6e9af9619c0\",\"status_link\":\"x_malb_netiq_netiq_provisioning.do?sys_id=c4a19a4bdb9da380b30af6e9af9619c0&sysparm_stack=x_malb_netiq_netiq_provisioning_list.do?sysparm_query=active=true\"}}")
2018-10-26 12:11:52,509 DEBUG [com.novell.soa.af.impl.core.DataItemEvaluator] (RBPM pool-1-workflow engine-ND-thread-10) [RBPM] result: com.novell.soa.script.mozilla.javascript.Undefined@4c681682
2018-10-26 12:11:52,510 DEBUG [com.novell.soa.af.impl.activity.ActivityNode] (RBPM pool-1-workflow engine-ND-thread-10) [RBPM] Flushing Hibernate Session
2018-10-26 12:11:52,513 INFO [com.novell.soa.af.impl.LogEvent] (RBPM pool-1-workflow engine-ND-thread-10) [RBPM] [Workflow_Forwarded] Initiated by System, Process ID: 42fd5ce7bc7e42ce82887e89b003e38d, Process Name: cn=snCreate,cn=RequestDefs,cn=AppConfig,cn=User Application Driver,cn=driverset1,o=system:366, Activity: STATUS, Recipient: cn=UAAdmin,ou=sa,o=data
2018-10-26 12:11:52,756 INFO [com.novell.pwdmgt.util.PasswordHelper] (https-jsse-nio-8543-exec-2) [RBPM] [Login_Success] cn=uaadmin,ou=sa,o=data successfully logged in.
2018-10-26 12:11:53,298 INFO [com.novell.pwdmgt.util.PasswordHelper] (https-jsse-nio-8543-exec-12) [RBPM] [Login_Success] cn=uaadmin,ou=sa,o=data successfully logged in.
2018-10-26 12:11:53,303 DEBUG [com.novell.soa.af.impl.soap.ProvisioningImpl] (https-jsse-nio-8543-exec-12) [RBPM] forwarding: wid=[d4ad553fa440468c98bcd6d4e26ab6d0] action = [DENY] comment = [] proxy user = [null]
2018-10-26 12:11:53,304 DEBUG [com.novell.soa.af.impl.soap.ProvisioningImpl] (https-jsse-nio-8543-exec-12) [RBPM] DENY failed
com.novell.soa.af.WorklistEntryNotFoundException: Entity not found.
at com.novell.soa.af.impl.worklist.WorklistImpl.getWork(WorklistImpl.java:380)
at com.novell.soa.af.impl.soap.ProvisioningImpl.forwardAsProxyWithDigitalSignature(ProvisioningImpl.java:2605)

Not sure why this exception is coming up in my workflow. Might be harmless, I don't know. My workflow does an entity activity and a resource assignment, and a role assignment, then branches into three approval activities, each one is approved when the connected system is provisioned or denied when there is an error. The results are then sent to the requesting application (ServiceNow) as a REST call. When I get a deny back I get this exception but it's happening after the REST response is returned. It seems to be happening in the post map as I see the values returned from ServiceNow. I am wondering if it's the content of the response that's causing this (that would be unfortunate). The workflow continues happily to completion. Just wondering how to interpret this.

IDM 4.7.1 on RedHat if you care

Thanks
Rob
Labels (1)
0 Likes
1 Reply
AutomaticReply Absent Member.
Absent Member.

Re: Approval Activity Error

rrawson,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

- Visit https://www.microfocus.com/support-and-services and search the knowledgebase and/or check
all the other self support options and support programs available.
- Open a service request: https://www.microfocus.com/support
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.microfocus.com)
- You might consider hiring a local partner to assist you.
https://www.partnernetprogram.com/partnerfinder/find.html

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.microfocus.com/faq.php

Sometimes this automatic posting will alert someone that can respond.

If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
to our posting bot.

Good luck!

Your Micro Focus Forums Team
http://forums.microfocus.com



0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.