Highlighted
Trusted Contributor.
Trusted Contributor.
121 views

Driver is not reading relevant attributes which is creating problem to update attribute in eDirector

Hello ,

I have a JMS driver which takes input from application and updates the object in eDirectory.

For some reason I see in logs that one attribute "cdsPersonnelNumber" is not being read from driver and hence not being updated in eDirectory although this attribute is coming in input payload.

 

 <add-attr attr-name="cdsPersonnelNumber">
<value>xyz</value>

 

so this attribute value is some character "abc" in eDirectory  and based on application input it should get updated to numeric value "123" but in the logs I see in the section where it says "PT:Reading relevant attributes from" , there this attribute "cdsPersonnelNumber" is not being read and hence not being updated in eDirectory.

************************************************************************************************************

 

1 Reply
Highlighted
Outstanding Contributor.
Outstanding Contributor.

Hi!

First of all I do recommend that you remove any customer data when posting in the forums. I suggest you edit your post and remove that data.

Second, I think your issue is in the filter on the merge authority settings. Make sure application is selected. This will probably solve your issue.

Best regards

Marcus

The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.