Knowledge Partner
Knowledge Partner
195 views

New 4.02 install, AU4 installed, anyone having issues adding policies?

Had two colleagues start using D4.02 AU4 today and both started
reporting issues doing simple basic stuff.

Now they are fine fellows, and I mock them mercilessly, but even these
two cannot be so incompetent on such basic things.

When trying to add a new Policy object, anywhere in a driver, it adds,
but will not open, and it will not 'dirty' the project. (I.e. The
asterisk that suggests you need to save this tab).

If you do Window, Show View, Other Views, expand General, select Error
Log, you see Unhandled Loop Exception at the top of the stack.

I THINK at least one of their issues was fixed using a cool tool Lothar
H put together:

https://iam.is4it.de/public/download/disable_outdated_features_and_plugins.zip

If you had Designer 4.02, did AU1, then AU2, then AU3, then AU4, you
might have as much as 800 Megs of duplicated older versions of JARs!!!

There is an Eclipse tool that Lothar found that cleans up the old
versions, and wrapped in a EXE wrapper for Winders.

It helped in at least one case.

I am curious if anyone else is seeing it and if they are, does this
approach fix it?

I am NOT seeing this on my machine, which makes me wonder what is different.

one thing for SURE to take care with, is that when you are ready to do
an Update Designer to AU4, make sure you quit Designer, and right click,
run as Administrator before you do the update...
Labels (1)
0 Likes
3 Replies
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: New 4.02 install, AU4 installed, anyone having issues addingpolicies?

On 11/18/2013 3:17 PM, Geoffrey Carman wrote:
> I am curious if anyone else is seeing it and if they are, does this approach fix it?


Yes!!! I had this exact problem!!!!! The fix was perfect!!! Lothar is better than ice cream in a
cup made out of chocolate chip cookie!!! (add that to your list Kim!)


--
-----------------------------------------------------------------------
Will Schneider
Knowledge Associate http://forums.netiq.com

If you find this post helpful, please click on the star below.
0 Likes
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: New 4.02 install, AU4 installed, anyone having issues adding policies?

Will Schneider wrote:

> Lothar is better than ice cream


I wish my girlfriend would say that to me sometimes... 😞

--
______________________________________________________________________
http://www.is4it.de/en/solutions/identity-access-management

(If you find this post helpful and are logged into the web interface,
please show your appreciation and click on the star below...)
______________________________________________
https://www.is4it.de/identity-access-management
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: New 4.02 install, AU4 installed, anyone having issues addingpolicies?

On Mon, 18 Nov 2013 21:17:39 +0000, Geoffrey Carman wrote:

> When trying to add a new Policy object, anywhere in a driver, it adds,
> but will not open, and it will not 'dirty' the project. (I.e. The
> asterisk that suggests you need to save this tab).


Yeah, I've seen that. Even reported it. But can't reproduce it on demand.
There's a thread in the private forums about it from a while back.


--
--------------------------------------------------------------------------
David Gersic dgersic_@_niu.edu
Knowledge Partner http://forums.netiq.com

Please post questions in the forums. No support provided via email.
If you find this post helpful, please click on the star below.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.