Absent Member.
Absent Member.
226 views

PRD call from SOAP UI not populating the form fields

Hi,

I have a very peculiar scenario !!

My PRD is having some fields which are hidden and wont be available for the end user to edit. These fields which are set as required will be having the values populated via pre-data item mapping or will have the calculation on submit button event of the request form.

The issue is, we have the field being populated while making a request from the UA, whereas while we trigger the PRD from SOAP UI with the hidden required field having values "" as they being calculated after submit of the form is getting populated as "". 😞 The weirdest scenario is that while we do the SOAP call from our development environment the field (hidden required) is getting populated and showing the expected behaviour even though we keep the field values as "" in SOAP request form.

Our development UA is 4.7 where as SIT UA is 4.6. Is this have anything to do with the versions or is this an issue with the rights of authorizing user.

Kindly help.
Labels (1)
0 Likes
1 Reply
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: PRD call from SOAP UI not populating the form fields

athira,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

- Visit https://www.microfocus.com/support-and-services and search the knowledgebase and/or check
all the other self support options and support programs available.
- Open a service request: https://www.microfocus.com/support
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.microfocus.com)
- You might consider hiring a local partner to assist you.
https://www.partnernetprogram.com/partnerfinder/find.html

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.microfocus.com/faq.php

Sometimes this automatic posting will alert someone that can respond.

If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
to our posting bot.

Good luck!

Your Micro Focus Forums Team
http://forums.microfocus.com



0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.